SEYİR TERASI SAHURDA, HİZMETİNİZDE

SEYİR TERASI SAHURDA, HİZMETİNİZDE

BOZÜYÜK’TE RAMAZANIN TADI MÜZENİN BAHÇESİNDE İÇİLEN ÇAY VE KAHVE KEYFİ İLE ÇIKIYORBozüyük Belediyesi tarafından hizmete sunulan ve Bozüyük’ün...

A+A-

BOZÜYÜK’TE RAMAZANIN TADI MÜZENİN BAHÇESİNDE İÇİLEN ÇAY VE KAHVE KEYFİ İLE ÇIKIYOR
Bozüyük Belediyesi tarafından hizmete sunulan ve Bozüyük’ün eşsiz manzarası eşliğinde misafirlerini ağırlayan Şehit Mustafa Özdemir Seyir Terası, Ramazan ayı boyunca sahurda da Bozüyük’lü ziyaretçilerine hizmet verecek. Seyir Terası ayrıca en önemli tarihi mekânlarımızdan biri olana Şehir Müzesi ve Arşivi’nin bahçesinde iftardan sonra sıcak ve soğuk içeceklerini Bozüyük manzarası eşliğinde yudumlayarak Ramazanın tadına varmak isteyenler için de hizmet verecek.
Gün içerisinde İftar saati de dâhil olmak üzere öğle saatlerinden itibaren sahura kadar açık olacak seyir terası; konuklar için hazırlanan seçkin kahvaltı menüleri ile sahurunu seyir terasında yapmak isteyen vatandaşlara hizmet verecek. Ayrıca yeni satışa sunulan 3 çeşit dondurma kızartması ile de ürün yelpazesini genişleten Seyir terası misafirlerine yeni bir tad daha sunuyor. Açıldığı günden itibaren yoğun ilgi gören fiyatları, kalitesi ve son derece güzel manzarası ile her zaman güler yüzlü hizmetin sunulduğu Seyir Terası zengin menüsü ile en ekonomik koşullarda hizmet vererek, vatandaşların 3 öğün karınlarını doyurabilecekleri hem de Bozüyük manzarasını izleyebilecekleri modern ve güzel bir mekân olarak Bozüyüklülerin vazgeçilmezleri arasındaki yerini aldı.
Her geçen gün hizmet alanını kalitesini bozmadan genişleten Şehit Mustafa Özdemir Seyir Terası Ramazan ayı boyunca iftardan sonra sahura kadar Bozüyük Şehir Müzesi ve Arşivi’nin bahçesinde de sıcak ve soğuk içecek satışlarıyla hizmet verecek. 

961323.jpg


Bu haber toplam 2622 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.