Öne Çıkanlar Çekmeköy Birey Kurs yaz kampı çekmeköy firma rehberi 3. Kadın Eli Kadın Emeği Festivali Sancaktepede açıldı çekmeköyde microblading elektrik

Bu haber kez okundu.

Seyfettin Yıldırım ; Çekmeköy'de ayrıştırıcı değil, birleştirici olmak zorundayız

Cumhuriyet Halk Partisi Çekmeköy Belediye Başkan adayı Seyfettin Yıldırım seçim çalışmalarını hızlı tempoda devam ettiriyor. Çekmeköy'de Doğu ve Güneydoğulu Anadolu Sanayici İş Adamları Derneği üyelerine projelerini anlatarak oy isteyen Seyfettin yıldırım konuşmalarına şöyle devam etti. 

Koşullarımız bizi burada Çekmeköy`de birleştirdi

Değerli Çekmeköyüler .Çekmeköy  250000 kişilik büyük bir Aile olarak görüyorum. Söz konusu Çekmeköy`se ayrıştırıcı değil, birleştirici olmak zorundayız

Farklılıklarımız olabilir. Geldiğimiz yerler, doğduğumuz şehirler ayrı olabilir. Farklı hayallerimiz, bambaşka işlerimiz, farklı tercihlerimiz olabilir. Hepimiz farklı partilere oy vermiş, gönül vermiş olabiliriz. İnançlarımız, tutmuş olduğumuz takımlarımız ayrı olabilir. Koşullarımız bizi burada Çekmeköy`de birleştirdi. Burası bizim kaderimizde var. Onun içindir Çekmeköy bizim ortak noktamız. Ben bu büyük ailenin bir ferdi olarak Seyfettin Yıldırım kardeşinizim. Benim işim, aşım, her şeyim Çekmeköy`dür.

Allah nasip ederse 31 Mart’tan sonra Çekmeköy`ü beraber yöneteceğiz

Çekmeköy`de Aile belediyeciliği kuracağız. Bu büyük ailenin her ferdinin belediyemizde temsilcisi olacak.  Belediyemizinde Çekmeköy`ün her mahallesinde aile temsilcilikleri olacak.Aile temsilcilerimiz her derdinize deva, her yaranıza merhem olmak için çalışacak. Çekmeköy belediyesi halkın belediyesi olacak. Kapılarımız siz değerli Vatandaşlarımıza sonuna kadar açık olacak. Çekmeköy`ü beraber birlik içinde kardeşçe yönetmek için oylarınıza talibim. 

Organik Tarım Bir Şehrin Kaderini Değiştirebilir

Organik tarım ve üretimin hızla arttığı ve geliştiği Ukrayna gibi ülkelerde "niş devrimi" yaşanıyor. Hazırlanan rapora göre Ukrayna’da 1 hektar arazide organik tarımın getirisi 1 milyon grivna'ya (37.000 $) ulaşabiliyor. AB ülkeleri başta olmak üzere ihracat pazarı Kanada ve Japonya'ya kadar ulaşıyor" dedi. 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.