GİRESUN TİME
ANASAYFA HABER ARA FOTO GALERİ VİDEOLAR ANKETLER SİTENE EKLE RSS KAYNAĞI İLETİŞİM
SEVİNCE ORTAK OLDU; HELAL SANA ÖZTÜRK!

SEVİNCE ORTAK OLDU; HELAL SANA ÖZTÜRK!

Tarih 11 Mayıs 2018, 21:53 Editör Dursun ONUR

TIME EĞİTİM GÖZLEM HABER- Giresun Üniversitesi’nin (GRÜ) 2017-2018 akademik yılı mezuniyet törenine katılarak öğrencilerinin sevincine ortak olan AK Parti Giresun Milletvekili Sabri Öztürk, büyük takdir topladı.
Her zaman olduğu gibi yine memleketine gelerek öğrencileri de mezuniyet töreninde yalnız bırakmayan halkın adamı AK Parti Giresun Milletvekili Sabri Öztürk'ün duyarlılığı alkışlandı.


Giresun Üniversitesi’nin (GRÜ) 2017-2018 akademik yılı mezuniyet töreni ailelerin ve öğrencilerin katılımıyla gerçekleştirildi.

Mezun öğrencilerinin sevincine ortak olan AK Parti Giresun milletvekilleri Sabri Öztürk ile Cemal Öztürk'ün duyarlılığı büyük takdir topladı.

Giresun Atatürk Stadı'nda düzenlenen törene Giresun Valisi Harun Sarıfakıoğulları, AK Parti Giresun milletvekilleri Sabri Öztürk ve Cemal Öztürk, Giresun Jandarma Bölge Komutanı Tuğgeneral Hakan Saraç, Giresun Cumhuriyet Başsavcısı Abdurrahim Alan, üniversitenin akademik ve idari personeli, davetliler, öğrenciler ve aileleri katıldı.

Mezuniyet töreninde konuşan AK Parti Giresun Milletvekili Sabri Öztürk ve Giresun Üniversitesi (GRÜ) Rektörü Prof. Dr. Cevdet Coşkun, öğrencilere geleceğe dönük bir takım tavsiyelerde bulundu.

Diğer yandan, törende Giresun Üniversitesi’nden 4 bin ön lisans, 2 bin 500 lisans ve 500 yüksek lisans olmak üzere toplam 7 bin öğrencinin mezun olduğu açıklandı.

 

Bu haber 2509 defa okunmuştur.

Delicious  Facebook  FriendFeed  Twitter  Google  StubmleUpon  Digg  Netvibes  Reddit

Eğitim

O PROJEYE KADINLARDAN BÜYÜK İLGİ

O PROJEYE KADINLARDAN BÜYÜK İLGİ GİRESUN TIME EĞİTİM HABER- Giresun Belediye Başkanı Aytekin Şenlikoğlu’nun talimatı ile kadınlara yönelik olarak d...

BAŞKAN ÖĞRENCİLERİ YALNIZ BIRAKMADI

BAŞKAN ÖĞRENCİLERİ YALNIZ BIRAKMADI GİRESUN TIME GÜNCEL HABER- Giresun Belediye Başkanı Aytekin Şenlikoğlu, 2023-2024 Eğitim Öğretim yılının ilk gününd...
GİRESUN’A ADAY DEĞİL,İNSAN LAZIM İNSAN!..24 Eylül 2022

Sayaç



RSS Kaynağı | Yazar Girişi | Yazarlık Başvurusu

Altyapı: MyDesign Haber Sistemi