Haberler

Sevgilisine "mahrem videolarını ailene gönderirim" diyerek şantaj uyguladı

Güncelleme:

Antalya'da erkek arkadaşıyla beraber yaşayan kadın, beraber işlettikleri işyerinden ayrılınca erkek arkadaşı tarafından kendisine "mahrem görüntülerini ailene göndereceğim" diyerek şantaj yapıldığını iddia ederek şikayette bulundu.

Antalya'da iş kadını S.K beraberlik yaşadığı E.K ile 15 gün süren ortaklığın ardından çıkan anlaşmazlıktan dolayı işyerinden ayrıldı. Bunun üzerine ikili arasında çıkan parasal anlaşmazlıktan dolayı erkek arkadaşı tarafından mahrem görüntüleri ile'şantaj' yapıldığını iddia ederek şikayetçi oldu. Hakkında dava açılan E.K ise suçlamaları kabul etmeyerek, "Asıl mağdur benim" diyerek kendini savundu.

"BİRLİKTE OLDUĞUMUZ GÖRÜNTÜLERİ AİLENE YOLLARIM"

2018'de mahkemeye sunulan iddianame 10. Asliye Ceza Mahkemesi'nce kabul edildi. İddianamede;

Duygusal birliktelik yaşayan S.K ve E.K bir iş yerini 15 gün ortak işletti. Ancak ikili arasında anlaşmazlık çıktı. E.K, evrak üzerinde S.K'ya ait olan işyerine, iddiaya göre beraberindeki 4 kişiyle gelerek, eşyaları aldı. S.K da polise şikayetçi oldu. E.K ise işyerindeki güvenlik kamerasında kayıtlı olan, cinsel birlikteliklerinin yer aldığı görüntüleri alıp, S.K'ya "İşyerinde seninle birlikte olduğumuz anı gösteren görüntüler elimde. Şikayetini geri almazsan bu görüntüleri İnternet ortamında yayarım. Ayrıca, ağabeyine ve oğluna da gösteririm" tehdidinde bulunduğu iddia edildi. Bunun üzerine şikayetini geri çekmek zorunda kalan kadın, 3 senet ve protokol imzaladı. Daha sonra ise savcılığa suç duyurusunda bulundu.

"ASIL MAĞDUR BENİM"

E.K hakkında, 'şantaj' ve 'özel hayatın gizliliğini ihlal' suçundan açılan davanın görülmesine başlandı.Duruşmaya, S.K ve E.K ile taraf avukatları katıldı. Tutuksuz sanık E.K ifadesinde, suçlamaları kabul etmeyerek, "S.K benimle 15 günlük ticari ilişki içerisine girdi. Sonrasında kendisi ile anlaşamadık. Bunun üzerine işyerine yaptığım giderler karşılığında iki adet 50 binlik, 1 adet 14 binlik 3 senet verdi. Senetler vadesi geldiğinde ödenmediği için icraya koydum. Benden senetleri istedi ve beni şikayet edeceğini söyledi. Asıl mağdur benim" dedi.

"ŞANTAJDA BULUNACAK BİR NEDEN YOK"

Sanık avukatı da müvekkili ile şikayetçi arasında iş ilişkisi yaşandığına dikkat çekerek, "Müvekkilimin kamera kayıtlarından haberi yoktur. Kamera kaydını müşteki çektirmiş ve dosyaya eklemiştir. Sanığın müştekiyi tehdit ve şantajda bulunacak bir nedeni yoktur. Zaten her şey müştekinin kendi el yazısıyla yazmış olduğu protokolde açıkça belirtilmiştir" diye konuştu.

KADIN DERNEKLERİ DESTEK VERDİ

Kadın derneklerinin destek verdiği S.K ise yeterli parası olmadığı için E.K'yi yüzde 50 payla ortak yaptığını anlatarak, "İşyerime yaklaşık 50 bin liralık tadilat masrafı yapıldı. E.K bunun 20 bin lirasını ödedi. Hatırladığım kadarıyla E.K'ya 30 bin lira borçluyum. Sonrasında aramızda anlaşmazlık doğdu. Dükkana getirmiş olduğu birtakım malzemeleri 4 adamı ile birlikte gelip, aldı. Ben de şikayetçi oldum. Elindeki görüntülerle bana geldi. Görüntüler ortaya çıkmasın diye şikayetimden vazgeçip, senetleri ve protokolü imzalamak zorunda kaldım. Kendisinden davacı ve şikayetçiyim" dedi.

Duruşma tanıkların dinlenmesi için ertelendi.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Kadın

Antalya Kadın Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Koton Mağazacılık Tekstil halka arz kaç lot verir? Koton Mağazacılık Tekstil halka arz kaç lot dağıtılacak? Survivor All Star'da talihsiz kaza! Nefise'nin sağlık durumu nasıl? Olay ne? ÇAYKUR İŞÇİ ALIMI 2024 NE ZAMAN? Çaykur işçi alımı başvuruları ne zaman? Başvuru şartları ne? #9749 KOTON HALKA ARZ | Koton halka arza açıldı mı? Koton katılım endeksine uygun mu? Cuma namazı nasıl kılınır, kaç rekat? Cuma namazı farz mı? ÖZGÜR DEMİRTAŞ KİMDİR? Özgür Demirtaş nereli, kaç yaşında, evli mi? MOR KOD NEDİR? Hastanelerde mor kod ne anlama gelir? #128657 Ankara Cuma namazı saat kaçta? Ankara Cuma selası ne zaman okunacak? 26 Nisan Cuma Ankara cuma namaz saati! İstanbul Cuma namazı saat kaçta? İstanbul Cuma selası ne zaman okunacak? 26 Nisan Cuma İstanbul cuma namaz saati! KIZILCIK ŞERBETİ İZLE | Kızılcık Şerbeti yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı? Kızılcık Şerbeti fragman izle! ÖĞRETMEN ATAMALARI | Öğretmen atama kadro ve branş dağılımı ne zaman açıklanacak? Yusuf Tekin açıklama yaptı mı? 26 NİSAN CUMA HUTBESİ | Bu haftaki Cuma hutbesi konusu nedir? Cuma hutbesi oku! 36 BİN SÖZLEŞMELİ SAĞLIK PERSONELİ BAŞVURU EKRANI! 36 bin sözleşmeli sağlık personeli alımı başvurusu nereden yapılır? Mehmet Büyükekşi aday olacak mı? TFF Başkanı Mehmet Büyükekşi aday oldu mu? Elif Aslı Yıldız Tunaoğlu çalışanlarına mobbing mi uyguladı? Eski Patiswiss CEO'su çalışanları azarladı!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title