Güncel

Sessiz Kalma

Konuya sessiz kalmak, hiçbir şey yapmamak, bu canilerle suç ortaklığı yapmakla eşdeğerdir dedi

23 Ağustos 2019 Saat: 13:33
Sessiz Kalma
Sessiz Kalma

Kırıkkale’de bir kadının çocuğunun gözleri önünde boğazı kesilerek öldürülmesini lanetleyen İYİ Parti İl Başkan Yardımcısı Pelin Dönge, “Konuya sessiz kalmak, hiçbir şey yapmamak, bu canilerle suç ortaklığı yapmakla eşdeğerdir” dedi 

İYİ Parti İl Başkan Yardımcısı Pelin Dönge, bir kadının çocuğunun gözleri önünde bıçaklanarak öldürülmesiyle ilgili basın açıklaması yaptı. Bu olaya sessiz kalmanın bu cinayete ortak olmak anlamına geldiğini belirten Dönge şunları söyledi: ‘’Tek ses olmanın vakti gelmiştir Kırıkkale’de Emine Bulut eski eşi Fedai Baran tarafından 10 yaşındaki kızının gözleri önünde boğazı kesilerek ve defalarca bıçaklanarak katledilmiştir. Biz 8 saniye olan videoyu izleyemezken o küçücük çocuk, annesinin nasıl katledildiğini ömrü boyunca unutamayacak.

CİNAYETLERE DUR DE

Bir kadının daha yaşamı, bir çocuğun daha çocukluğu elinden alındı. Söz bitti. Böyle bir vahşet için hiç bir sebep, insanoğlu için geçerli sayılamaz. Kadın ve çocuk istismarları, cinayetleri artık son noktaya ulaşmış, cinsiyet aranmaksızın tüm insanların vicdanında derin yaralar açmıştır. Bu konu ile ilgili gerekli yasaların ivedilikle düzenlenmesi, caydırıcılık getirilmesi elzemdir. Konuya sessiz kalmak, hiç bir şey yapmamak bu canilerle suç ortaklığı yapmakla eşdeğerdir. Bu bağlamda tüm siyasi parti kadın kollarını, kadın stklarını işbirliği yapmaya, parti ve görüş ayırımı yapmadan tek ses olup yeni işlenecek cinayetlere dur demeye davet ediyoruz.”

YORUMLAR

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kocaeli BizimŞehir Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız