Sesi Çok Güzel'de Diyarbakırlı Mutlu Kaya büyüledi

Fox TV’de dün akşam yayınlanan Sesi Çok Güzel yarışma programında Sibel Can’ın Ergani’de keşfedip yarışmaya götürdüğü Diyarbakırlı Mutlu Kaya fırtınası esti. Programın sunucusu Emre Karayel Erganili Adriana Lima’mız da oldu diyerek Mutlu Kaya’yı onurlandırdı. İşte Sesi çok güzel Diyarbakırlı Mutlu Kaya'nın performansı.

Sesi Çok Güzel'de Diyarbakırlı Mutlu Kaya büyüledi

EMRE ATEŞ

Fox TV’nin yeni nesil Sesi Çok Güzel yarışma programında Sibel Can 'ın Diyarbakır Ergani'de keşfettiği Diyarbakırlı Mutlu Kaya fırtınası esti.  Güzelliği ile de adeta kıskandıran Mutlu Kaya gecenin sonunda ikinci oldu. Sibel Can'ın Mutlu Kaya'nın Ergani'deki evinden yansıttığı manzara ise izleyenleri derinden etkiledi.

MUTLU KAYA PERFORMANSI

Sesi Çok Güzel yarışma programı; farklı bir formatı ve jürisiyle öne çıktı. Güzel şarkıcı Sibel Can, Eurovision birincimiz Sertap Erener ve yakışıklı popçu Gökhan Türkmen 'den oluşan jüri ihbar yapılan yerlere gidip 'sesi güzel' olanları buluyor. Genellikle bir yakınları tarafından videoları çekilip gönderilen yarışmacılar karşılarında ünlü isimleri bulunca şok oluyor.

SİBEL CAN DİYARBAKIR’DAYDI

Hatırlayacağınız üzere Sibel Can Diyarbakır’ın Ergani ilçesine geldi. Sibel Can niçin geldi, diye merak edenler ilginç bir durumla karşılaşmıştı. Çünkü Sibel Can yetenek avcılığına başlamıştı ve güzel şarkıcı Sibel Can aradığı sesi Diyarbakır'da bulduğu Mutlu Kaya’yı İstanbul’a götürmüştü..

MUTLU KAYA PERFORMANSI İZLE

Kaynak: Diyarbakır Söz