Serter de O Ayakkabıcıdan Alış Veriş Yaptı

CHP 2.Bölge Milletvekili Adayı Bedri Serter seçim çalışmalarına durmaksızın devam ediyor.

11 Haziran 2018 - 08:09

Seçim çalışmaları sırasında özellikle esnaf ve iş dünyasıyla kurduğu ilişkilerle dikkat çeken Serter seçim sürecinin ardından da partisinin ekonomi dünyasıyla kuracağı ilişklerde önemli bir aktör olacağının sinyallerini veriyor.

Bornova' nın Çamdibi semtinde Belediye Başkanı Olgun Atilla eşliğinde yurttaşlarla buluşan işadamı Bedri Serter esnaflarla da uzun uzun sohbet ederek sorunlarını dinledi. CHP' nin ekonomi ile ilgili görüşlerini seçmenlerle paylaşan Serter 25 Haziran sabahı Türkiye' nin İzmir kadar aydınlık bir sabaha uyanacağını dile getirdi.

Serter Çamdibi ziyareti sırasında, Bornova'da seçim kazanan Kamil Okyay Sındır, Atila Sertel, Olgun Atilla gibi bir çok siyasetçinin seçim çalışmaları sırasında ayakkabılarını aldığı ayakkabıcıyı da ziyaret ederek bir çift ayakkabı aldı. 

Çamdibi, Altındağ ve Ayakkabıcılar Esnaf Odaları'nı da ziyaret eden Bedri Serter buralarda yaptığı konuşmalarda, İzmir'de bütün siyasi partilerin aday listeleri içinde seçilebilecek sıradaki tek esnaf adayın kendisi olduğunu vurgulayarak esnafın sesini Ankara 'ya taşımak için destek istedi. 

Bu haber 1547 defa okunmuştur.

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Torbalı, Oğuzhan Koç ile coştu
Torbalı, Oğuzhan Koç ile coştu
Kırkpınar’dan Bayraklı’ya müjde: Fiyatları düşüreceğiz!
Kırkpınar’dan Bayraklı’ya müjde: Fiyatları düşüreceğiz!

AZRAİLLE DANS Film Fragmanımız Yayında. 25 Mayısta vizyona girecek olan filmimize 7 den 70 e herkesi bekliyoruz. www.azrailledansfilm.com @pelinsinan @tugbaozay10 @sinanbengier @yukselti @gaziseker @estrellacasado @gokhanoguztimurofficial #movie #movies #film #tv #camera #cinema #fact #didyouknow #moviefacts #cinematography #screenplay #director #actor #actress #act #acting #movienight #hollywood #netflix #heartsonfire #rockyiv #scarymovie #pamelaanderson #jennymccarthy #davidzucker #blonde #thering #nosleep #arielwinter #celebrity

Azraille Dans (@azrailledansfilm)'in paylaştığı bir gönderi ()