MHP Serik İlçe Başkanı Ahmet Ali Coşkun'un da aralarında bulunduğu MHP Antalya Üst Kurul Delegeleri MHP Antalya İl Başkanı Mustafa Aksoy'un başkanlığında MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli'yi ziyaret ettiler.

MHP Antalya İl Teşkilatı da İl Başkanı Mustafa Aksoy'un başkanlığında 47 üst kurul delegesi de önce TBMM'de MHP grup toplantısını izledikten sonra MHP Genel Merkezi'ne geçerek Genel Başkan Devlet Bahçeli'yi makamında ziyaret etti. Antalya heyeti burada Bahçeli'nin süreçle ilgili konuşmasını ve uyarılarını dinlediler.

Antalya Üst Kurul Delegesi olarak ziyarete katılan MHP Serik İlçe Başkanı Ahmet Ali Coşkun şunları söyledi; ''MHP Antalya İl Başkanımız Mustafa Aksoy Başkanlığında 47 üst kurul delegesi olarak Genel Başkanımız Sayın Dr. Devlet Bahçeli Bey'i ziyaret ederek hayır duasını ve talimatlarını aldık. Bu kutlu davanın neferleri olarak Serik'in ve Antalya'nın davaya ve liderine olan bağlılığının bir kez daha perçinlendiği bu ziyarette yarım asırdır var olan Milliyetçi Hareket Partisi'nin gücüne güç katarak ilerlediğine, partimizin; Ülkemiz ve Milletimiz lehine ne denli önemli olduğuna, ülkemizin ve milletimizin güvendiği donanımlı kadrolar tarafından yönetildiğine bir kez daha şahit olduk. 18 Mart 2018 tarihindeki Toyumuz öncesi bu çok verimli görüşmede bizleri Liderimizle buluşturan Antalya İl Başkanımız Sayın Mustafa Aksoy'a Teşekkür ederim.''

MHP Antalya İl Başkanı Mustafa Aksoy da ziyaretle ilgili yapmış olduğu değerlendirmede şunları söyledi; ''MHP Antalya İl Teşkilatı olarak 47 üst kurul delegemizle, bu kapsamdaki ilk ziyaret eden il olarak Genel Başkanımızı ziyaret ettik. Kurultay sürecinde liderimize bağlılığımızı bir kez daha ifade ettik, sayın genel başkanımızın hayır dualarını alıp, uyarılarını dikkatle dinledik, 18 Mart Büyük Kurultayımıza da Antalya olarak yoğun bir şekilde katılacağız. Liderimiz Sayın Devlet Bahçeli'nin yolu yolumuz, sözü sözümüzdür.''

Ziyaret sonunda MHP Antalya İl Başkanı Mustafa Aksoy, Genel Başkan Dr. Devlet Bahçeli'ye el dokuması Döşemealtı Halısı takdim etti.

Haber: Osman Türkçe


Editör: Haber Merkezi