Sergen Yalçın'ın keyfi yerine geldi
ensonhaber.com

Beşiktaş, Süper Lig'in 11. haftasının açılış maçında sahasında Kasımpaşa'yı konuk etti.

Mensah, Atiba ve Aboubakar'ın golleriyle rakibini 3-0 mağlup eden siyah-beyazlılar, puanını 19'a yükseltti.

Lige çok kötü başlayan ve 5. hafta sonunda 18'inciliğe kadar düşen Kartal, ardından çıkışa geçerek 'şampiyonluk yarışında ben de varım' dedi.

Başakşehir'i 3-2, Fenerbahçe'yi 4-3 mağlup eden Beşiktaş, son olarak Kasımpaşa'yı da 3-0 yenerek bu sezon ilk defa üst üste 3 galibiyet aldı.

Sergen Yalçın'ın keyfi yerine geldi

SERGEN YALÇIN'IN KEYFİ YERİNE GELDİ

Öte yandan ligin başlarında alınan ağır yenilgiler sonrası istifa edeceği söylenen teknik direktör Sergen Yalçın'ın da keyfi yerine geldi.

Siyah-beyazlı taraftarlar, 48 yaşındaki teknik adamın meşhur salıncak fotoğrafını sosyal medyada paylaşarak, 'Anlık Sergen Yalçın' notunu düştü.

Sergen Yalçın'ın keyfi yerine geldi

Maç sonu yayıncı kuruluşa açıklamalarda bulunan Sergen Yalçın, "Bazı arkadaşlara hatırlatayım, geçen hafta biz de 10 kişi kaldık, rakibin 10 kişi kalması bir şey ifade etmez yani. Hala yok öyle olmuş, böyle olmuş, o işlerle uğraşıyoruz. Oyuncularım haklı bir galibiyet aldı, hepsine teşekkür ediyorum." diyerek Fenerbahçe maçına da atıfta bulundu.

"ARKADAŞLIK HAVASI İYİ"

Uzun süre oynamayan oyuncuların kendisini bulmaya başladığını belirten Sergen Yalçın, "Aldığımız oyuncular gerçekten karakterli oyuncular, takımdaki arkadaşlık havası çok iyi. İyi antrenman yapıyorlar, arkadaşlık havası iyi, birbirlerini seviyorlar. Uzun zaman oynamayan oyuncular aldık. Rachid, Aboubakar, Larin öyle, N'Koudou kaç aydır oynamıyor. Bu oyuncuları hemen oynatmak kolay değil. Bugün baktığımızda 4-5 oyuncu daha kadroda yok. Josef, Larin, Gökhan gibi oyuncular yok, Adem Ljajic inşallah tekrar futbola döner diye bekliyoruz. Onlar gelince daha güçlü olabiliriz. Biz yaptığımız işin ne olduğunu biliyoruz, kazanınca iyisin, kazanmayınca kötüsün. Başarılıysan varsın, başarısızsan yoksun. Camiamız şunu bilsin, biz elimizden gelen her şeyi yapıyoruz." ifadelerini kullandı.

Sergen Yalçın'ın keyfi yerine geldi

"İNŞALLAH ÇAĞDAŞ HOCA'NIN ÖNÜ ÇOK AÇIK OLUR"

Alanyaspor ile oynayacakları maç öncesinde Çağdaş Atan ile ilgili konuşan teknik adam, "İnşallah Çağdaş Hoca'nın önü çok açık olur, çok başarılı olur. 3-4 sene bizimle çalıştı, stajını tamamladıktan sonra kendi başına çalışmak istedi, bu çok normal. Bununla ilgili çok spekülasyon yapıldı. Çağdaş Hoca yeni başlamasına rağmen lider takımın antrenörü. Saygı duymak, değer vermek lazım. Ülkemizde yetişen çok değerli hocalar var, kendi insanımızı küçümsemeyelim, değer verelim, göreve verelim." diye konuştu.