SPOR

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Mehmet Demirkol: 'Sergen, Obradovic ile çalışsaydı...'

Mehmet Demirkol, NTV Spor'da yayınlanan Spor Servisi'nde gündemi değerlendirdi. Usta yorumcu sarı lacivertli ekibe övgüler yağdırırken Sergen Yalçın ve Obradovic ile ilgili dikkat çeken bir iddiada bulundu.

İşte Demirkol'un sözleri;

9 dakika kala geri dönüşlerin kralı Yunanlılar işin bittiğini biliyordu. Gözlerinden okunuyordu bu. Geri dönmeyi bırak, dönüp bakamadılar bile. Psikolojik olarak ezdi Fenerbahçe. İkna etti onları: Yapamazsınız! “Yapamayız” dediler. Yapamadılar..

Fenerbahçe Avrupa'nın zirvesinde. Çok büyük başarı ve mutluluk. Geçen sene çok üzülmüştük ama bu seneki Euroleague şampiyonluğunda geçen sene o CSKA maçında son anda alınamayan ribauntun etkisi var.

Aziz Yıldırım'ı eleştirirken, futbolda işlere çok karışmasını hep söylüyoruz. Ama, Obradoviç şunu söylemişti. "Baskonia maçı öncesi Başkan otele geldi ve 2 saat konuştuk ama hiç basketbol konuşmadık" dedi.

Demek ki güven çok önemli. Basketbolda bu var. Zaten orada da Obradoviç var. Güven bu demek.

Müthiş bir final oldu. Olympiakos'un gözünde 4. periyot başlarken "Yenildik" vardı. Obra şutu ve turnikeyi kaçırdığı için oyuncularına kızmıyor. Yenildikleri için de kızmıyor. Planı bozdukları, plana uymadıkları için kızıyor.

Sergen Yalçın, Obradovic ile çalışsaydı Zidane'ı geçerdi. Yetenek onda fazlasıyla vardı. İşte, Obradovic'in, oyuncular üzerindeki etkisine başarısına en büyük örnek.

Canlı Skor


Takım
O
Av
P

En Çok Aranan Haberler