Son Dakika | Beşiktaş'ta Sergen Yalçın şoku! Bu sabah...

Güncelleme Tarihi:

Son Dakika | Beşiktaşta Sergen Yalçın şoku Bu sabah...
Oluşturulma Tarihi: Ocak 29, 2020 09:38

Harcama limiti sıkıntısı sebebiyle henüz resmen açıklanamayan Sergen Yalçın, Beşiktaş’ın bu sabah yapacağı idmana çıkamayacak. Bugün 11.30'daki idman için saat 9 sularında Ümraniye Nevzat Demir Tesisleri'ne gelen Sergen Yalçın, çalışma öncesinde A Takımdan Sorumlu Yönetim Kurulu Üyesi Emre Kocadağ ile bir araya geldi.

Haberin Devamı

Beşiktaş'ta Sergen Yalçın şoku yaşanıyor. Harcama limiti içinde hoca da olduğu için henüz bu sorunu çözemeyen Beşiktaş, Sergen'i de resmen açıklayamadı.

Abdullah Avcı’nın 3 yıllık alacaklarında ısrarcı olması, Sergen ve ekibine de ödenek verilmesi bütçe aşımını doğuruyor. Oğuzhan’ın kiralık gönderilip bütçe açığı yaratılma çabası henüz sorunu gidermedi. Bu durum aşılmaya çalışılıyor. Sorunun çözülmesiyle 47 yaşındaki çalıştırıcı bugün siyah-beyazlılarla ilk idmanına çıkacak.

Bugün 11.30'daki idman için saat 9 sularında Ümraniye Nevzat Demir Tesisleri'ne gelen Sergen Yalçın, çalışma öncesinde A Takımdan Sorumlu Yönetim Kurulu Üyesi Emre Kocadağ ile bir araya geldi.

Tesislerde futbolcularla da toplantı yapan Sergen Yalçın, 2006 yılında futbolcu olarak ayrıldığı Ümraniye'ye 14 yıl sonra teknik adam olarak geri dönmüş oldu.

Haberin Devamı

Unutulmaz Sergen Yalçın sözleri;



Başkan Ahmet Nur Çebi ve yöneticilerle bir araya gelen ve 1.5 yıllık sözleşme için el sıkışan Sergen Yalçın'ın henüz kamuoyuna resmi bir şekilde tanıtılmama nedeninin Abdullah Avcı olduğu ortaya çıktı.


Kaybeden tüm iddaa kuponlarına %3'e varan iade sadece Misli.com'da, katılmak için buraya tıklayın!

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!