Serdivan Belediyesi'nden yeni bir kiralama ihalesi açıldı. İhaleye göre; 15 adet binek araç, 1 adet pick-up ve 1 adet midibüs kiralanacak. Araç kiralarının yanında birde çalışmak üzere 3 personelinde alınacağı belirtildi.

24 AY SÜREYLE KİRALANACAK
Arabacıalanı Mahallesi Çark Caddesi'nde bulunan Serdivan Belediyesi Destek Hizmet Müdürlüğü'nde yapılacak olan araç kiralama ihalesi, 11 Haziran günü saat 11.00'da gerçekleştirilecek. Yapılan duyuruya göre, belediye tarafından kiralanan araçlar 2 sene boyunca kullanılacak.

Kiralanacak olan araçların ne tip araçlar olacağı noktasında herhangi bir açıklama yapılmazken, sadece 15 adet binek araç, 1 adet pick-up ve 1 adet midibüs kiralanacağı ve bunun yanında 3 personel çalıştırılacağı öğrenildi. Söz konusu ihale kapsamında belediye bünyesinde makam araçlarının yer alıp almayacağı merak ediliyor.

CUMHURBAŞKANI ERDOĞAN UYARMIŞTI
Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan, Kızılcahamam kampında tasarrufa dikkat çekerek; belediye başkanlarını yeni araç almamaları, yüksek modelli araç kullanmamaları ve çakarlı araç kullanmamaları konusunda uyarı yapmıştı.