SERDAR 'HAYIRLI OLSUN ZİYARETİ'NDE BULUNDU

TBMM Başkanlık Divanı ve Elazığ eski Milletvekili Ömer Serdar, Elazığ TSO Yönetim Kurulu Başkanı Asilhan Arslan'ı ziyaret ederek, hayırlı olsun temennisinde bulunarak başarılar diledi.

SERDAR 'HAYIRLI OLSUN ZİYARETİ'NDE BULUNDU
TAKİP ET Google News ile Takip Et

SERDAR: MAKAMLAR GEÇİCİ HİZMET BAKİDİR

Başkan Arslan’ı makamında ziyaret eden Serdar, yoğun gündem ve araya giren seçimler nedeniyle teşekkür ziyaretinin yeni nasip olduğunu belirterek, “Sayın Başkanım öncelikle hem bizlerin hem sizlerin yoğun gündeminiz nedeniyle görüşmemiz ancak bugüne nasip oldu. Ben öncelikle sizlere ve tüm yönetim kurulu arkadaşlarınıza başarılar diliyorum. Elazığ ve ülkemiz için çok güzel çalışmalar ve hizmetler vereceğinize eminim. Sizleri yakından takip ediyoruz. Buralar elbette hizmet makamıdır. Üyelerin ve tüm toplumun beklentilerinin karşılanması noktasına gayretlerinize şahidiz. Makamlar geçici hizmet ise bakidir. Biz hizmet verdiğimiz dönem içerisinde gerek ilimize gerek ülkemize elimizden gelen tüm gayreti göstererek çalıştık. İlimizi en üst düzeyde temsil ettik. Bu hizmetlerimiz bundan sonraki dönem içinde de devam edecektir. Ben bu düşüncelerle sizlere başarılar diliyor, her zaman yanınızda yer alacağımızı ifade etmek istiyorum” dedi.

ARSLAN: ELAZIĞ İŞ DÜNYASI ADINA TEŞEKKÜR EDİYORUZ

Başkan Arslan’da Serdar’a nazik ziyareti ve temennileri için teşekkür ederek, “Sayın Ömer Serdar, ilimizi tarihte ilk olarak TBMM Başkanlık divanında başarı ile temsil etmiştir. Görev yaptığı dönem içerisinde ilimizin sosyal, kültürel ve ekonomik gelişmesi ve kalkınması için tüm gayretlerini göstermiştir. Ben bu vesile ile iş dünyamız adına kendisine teşekkür ediyorum. İfade ettikleri gibi makamlar geçici ancak hizmet bakidir. Bizde aynı düstur ile bulunduğumuz makamda üyelerimize ve şehrimize hizmet vermenin gayretindeyiz. Sayın Serdar, siyaset tecrübesi ve görev ve sorumluluk aldığı makamlar itibarı ile ilimizin yetiştirmiş olduğu önemli bir değerdir. Kendisinin çok daha uzun yıllar boyunca ilimize ve ülkemize başarılı hizmetler vereceğinden şüphemiz yoktur. Tekrar nazik ziyareti için teşekkür ediyor, saygılarımı sunuyorum” ifadelerinde bulundu.