Serap Çığrılı; “Yaşlıya saygı insani sorumluluktur”

featured

Ak Parti Gerede Kadın Kolları Başkanı Serap Çığrılı her yıl kutlanan 18-24 Mart Dünya Yaşlılar Haftası dolayısıyla bir kutlama mesajı yayınladı.

Ak Parti Gerede Kadın Kolları Başkanı Serap Çığrılı, Dünya Yaşlılar Haftası nedeniyle bir kutlama mesajı yayınladı. Yaşlıların baş tacı olduğunu vurgulayan Başkan Çığrılı “Üzerimizde emeği olan yaşlılarımız için yapacağımız her güzel iş, hem vicdani hem de insani bir sorumluluğun gereğidir” dedi.

Bugünün gençleri yarının yaşlılarıdır diyen Serap Çığrılı; “Yaşlısına hürmet etmeyen, saygı göstermeyen toplumun geleceği emniyet içinde olamaz. Her insan için değişik mana ve önem ifade eden yaşlılık, hayatın çok özel bir dönemidir” dedi.

AK Parti hükümetinin yaşlılara pozitif ayrımcılık yaptığını hatırlatan Çığrılı; “Yaşlılarımız kültürümüzü ve değerlerimizi yarınlara taşımamızı sağlayan en değerli varlıklarımızdır. Yaşlı bireylerimiz toplumla bütünleşmenin yanı sıra toplumdan sevgi ve saygı beklemektedir. Devletimizin asli görevleri olan sosyal devlet anlayışı içerisinde yaşlılarımız için başta huzur evleri olmak üzere bakıma muhtaç yaşlılarımız için bakım evleri kurmuştur. Partimiz tarafından yaşlı bireylerimize pozitif ayrımcılık yapıldı. Yaşlılarımızın sosyal alanları genişletilerek, huzurevleri ve bakım evleri yeniden inşa edilerek huzurlu bir hayat sürmeleri amaçlandı ve bununla ilgili önemli projeler hayata geçirildi. Bu vesile ile bütün yaşlılarımızın 18-24 Mart Dünya Yaşlılar haftasını kutlar, sağlıklı ve mutlu bir yaşam dilerim” dedi.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
Serap Çığrılı; “Yaşlıya saygı insani sorumluluktur”

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir