Serap Çığrılı; “Barışın hakim olduğu bir yıl diliyorum”

featured

AK Parti Gerede Kadın Kolları Başkanı Serap Çığrılı; 2018’in barışın tüm dünyada egemen olduğu, dostluk, kardeşlik ve dayanışma duygularının güç kazandığı bir yıl olması temennisinde bulundu.

Yayınladığı yeni yıl mesajında AK Parti Gerede Kadın Kolları Başkanı Serap Çığrılı şu ifadelere yer verdi; “Yeni yıla, yeni umutlarla ve yeni heyecanlarla giriyoruz. Daha önceki yıllarda olduğu gibi 2018’de de ülkemizin büyümesi, ilerlemesi, bölgesinde ve dünyada güçlü, saygın, etkili bir ülke olması için, en büyük değerimiz ve en büyük hazinemiz olan kardeşliğimizi muhafaza edecek, kardeşliğimizi bozmaya, yıpratmaya çalışanlara karşı da hep birlikte mücadele vereceğiz. Milletimiz şunu bilsin ki, bu millet tüm unsurlarıyla, tüm etnik kökenleriyle, tüm inanç grupları ve mezhepleriyle, bin yıllar boyunca olduğu gibi gelecekte de iç içe, dostça, kardeşçe ve dayanışma içinde yaşamaya devam edecektir” ifadelerine yer verdi.

Milletin arasına nifak sokmak isteyenlerin, milleti birbirinden ayırmak, koparmak, uzaklaştırmak isteyenlerin, tarih boyunca olduğu gibi bugün ve yarın da yine kaybetmeye mahkum olacağını kaydeden Serap Çığrılı; “2018 yılı her şeyden önce kardeşliğimizin güç kazandığı, kardeşliğimize kastedenlerin de kaybettiği bir yıl olacaktır. Bu duygular eşliğinde, komşu ülkelerimizde akan kanın durmasını ve yaşanan acıların sona ermesini temenni ediyor, 2018’in umutların çoğaldığı, barışın tüm dünyada egemen olduğu, dostluk, kardeşlik, dayanışma duygularının güç kazandığı bir yıl olmasını diliyorum” ifadelerini kullandı.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
Serap Çığrılı; “Barışın hakim olduğu bir yıl diliyorum”

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir