SERAMİKSAN’DAN BÜYÜK VEFA

SPOR (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 05.05.2016 - 09:25, Güncelleme: 05.05.2016 - 09:25
 

SERAMİKSAN’DAN BÜYÜK VEFA

Türkiye Voleybol Federasyonu Bayanlar 2.liginden 1.lige yükselen Seramiksanspor, bu büyük gururu kendilerine yaşatan başantrenör Ali Kamberoğlu’na büyük bir vefa örneği gösterdi ve Kamberoğlu’nun yeni sezonda takım başında yer alacağı ifade edildi.
 Kamberoğlu’nun yeni sezonda takım başında yer alacağı ifade edildi. 5 yıllık kısa bir maziye sahip olan Seramiksanspor büyük bir başarıya imza atarak adını devler arenasına yazdırdı. Turgutlulu voleybolseverler yeni sezonun başlamasını iple çekerken, dünya yıldızlarının Turgutlu’da sahne alacak olması kendi şimdiden heyecanlandırmaya başladı. Yerli ve yabancı birçok uluslararası oyuncuyu Turgutlu’da seyretme imkanı bulacak sporseverler, kentin tek profesyonel takımını sonuna kadar destekleyeceklerini dile getirdiler. Ali Kamberoğlu ile adını 1.lige yazdıran Seramiksanspor, yeni sezonda da takımı deneyimli çalıştırıcıya emanet etti. Yeni sezon öncesi ligde iddialı bir ekip kurmak isteyen yönetim transfer konusunda ince eleyip sık dokuyacaklarını dile getirdi. Öncelikli hedeflerinin ligde kalıcı olduğunu belirten yönetim kurulu, uzun vadede Türk voleyboluna önemli katkı sağlamak istediklerini ifade etti.  
Türkiye Voleybol Federasyonu Bayanlar 2.liginden 1.lige yükselen Seramiksanspor, bu büyük gururu kendilerine yaşatan başantrenör Ali Kamberoğlu’na büyük bir vefa örneği gösterdi ve Kamberoğlu’nun yeni sezonda takım başında yer alacağı ifade edildi.
 Kamberoğlu’nun yeni sezonda takım başında yer alacağı ifade edildi. 5 yıllık kısa bir maziye sahip olan Seramiksanspor büyük bir başarıya imza atarak adını devler arenasına yazdırdı. Turgutlulu voleybolseverler yeni sezonun başlamasını iple çekerken, dünya yıldızlarının Turgutlu’da sahne alacak olması kendi şimdiden heyecanlandırmaya başladı. Yerli ve yabancı birçok uluslararası oyuncuyu Turgutlu’da seyretme imkanı bulacak sporseverler, kentin tek profesyonel takımını sonuna kadar destekleyeceklerini dile getirdiler.
Ali Kamberoğlu ile adını 1.lige yazdıran Seramiksanspor, yeni sezonda da takımı deneyimli çalıştırıcıya emanet etti. Yeni sezon öncesi ligde iddialı bir ekip kurmak isteyen yönetim transfer konusunda ince eleyip sık dokuyacaklarını dile getirdi. Öncelikli hedeflerinin ligde kalıcı olduğunu belirten yönetim kurulu, uzun vadede Türk voleyboluna önemli katkı sağlamak istediklerini ifade etti.  
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve manisadenge.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.