Haberler

Şenol Güneş: Türkiye'nin En İyisi Olduğumuzu Göstermeliydik

Güncelleme:

Beşiktaş Teknik Direktörü Şenol Güneş 3-1 kazandıkları Fenerbahçe maçı sonrası, "Türkiye'nin en iyi takımı olduğumuzu göstermeliydik" dedi.

Beşiktaş Teknik Direktörü Şenol Güneş, Fenerbahçe'yi 3-1 yendikleri maçın ardından açıklamalarda bulundu.

"TARAFTARIMIZIN DESTEĞİYLE BU MAÇI ÇEVİRDİK"

Çok iyi bir takıma sahip olduklarını ifade eden Güneş, " Türkiye'nin en iyi takımı olduğunu göstermemiz gerekiyordu, öyle de oldu. Bunu da yaptık. 1-0 geriye düşmemize rağmen arzumuz, yeteneğimiz, kapasitemiz ve taraftarımızın da desteği ile bu maçı çevirdik. Hak ettiğimiz bir galibiyet aldık, taraftarımıza da teşekkür ediyorum. Futbol bir oyun ve şimdi sırada kupa maçı var. Planlarımızı yapıyoruz, sıkışık dönemde bu maçları en az zararla geçmek zorundayız" dedi.

Kaynak: Haberler.Com / Spor

Şenol Güneş Fenerbahçe Beşiktaş Türkiye Spor Haberler

Bakmadan Geçme

Yargı final mi yapıyor? Yargı bitiyor mu 2024? Teşkilat final mi yapıyor? Teşkilat bitiyor mu 2024? Korkma Ben Yanındayım final mi yapıyor? Korkma Ben Yanındayım bitiyor mu 2024? Üç Kız Kardeş final mi yapıyor? Üç Kız Kardeş bitiyor mu 2024? Kardeşlerim final mi yapıyor? Kardeşlerim bitiyor mu 2024? Gönül Dağı final mi yapıyor? Gönül Dağı bitiyor mu 2024? 27-28 Nisan Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 27-28 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 27-28 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 27-28 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 27-28 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 27 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 27 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 27 Nisan 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 27 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 27 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 27-28 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi!
500

Yorumlar (10)

PALAVRACILAR:

Çok büyük iş yaptın sanki AVRUPADA sıfırsın başarı altında tesadüflerle geçinirsin BAYERN Den olmayan futbolunla sahadan silinip beş yersin ver mehteri.

1
6
yanıtYanıtla
ünal özer:

bayern 5 koyunca ama vodo kormozo kort gordo diye bahane bulan şenol jimnastik kulübü liverpoldan 8 yiyince 2 sene önce 6 yiyince de aynı bahanenin arkasına saklandı. jimnastik kulübü böyle maalesef yedikçe açılan bir takım, 8 6 5 gibi rakamları yiyince havalara uçuyorlar. sonra küfürler hakaretler havada uçuşuyo, sonra mı bir ligdeki ilk mağlubiyette mağdura mağrura yatıp ama biz kibar takımız ama bir beyefendi takımız, hadi be, kusura bakmayın yenildik sevinin, bayern size giydirdi sevindi bu bö

0
4
yanıtYanıtla
FİVE 5:

BAYERN BEŞLEYİNCE TIK YOK İnsan utanır bee yüzü kızarır toplum içine çıkamaz ama nerde.

yanıt4
yanıt5
Adınızı Yazınu:

Fenerbahçe takıntısı var kesinleşti artık. Yenince en iyisi olduğunu düşünüyor.

1
2
yanıtYanıtla
Aykut yıldızkıskanır:

Ketum komplex kıskanç aykuttan fenerde antrenör olmaaaaz. Bu Adam anca konya gibi takımlarda antrernör olur. daha dakika 9 golü atmış ya fener geri çekilmeye ve zamana oynamaya başladı daha 80 dakika var nasıl biter böyle. Aykut bu taktiği gençlerbirliğine karşıda kayseriye karşıda yapıyor oyun anlayışı bu birde yıldız futbolcuyu kıskanır takmış kafayı Valbuenaya bir zamanlar Alex''te olduğu gibi. . . Bir fenerli olarak bu sonuca sevindim Azizi ve aykuttan kurtulma zamanı gelmiştir. ALİ KOÇ ALİ KO

1
0
yanıtYanıtla
CİNO:

Dün biz fenerlemi oynadık, bayernlemi yaw hala fenerliler Bayern diyor :)) Dün ikinci yarı dakka 75 kadar Fabriyi gören oldumu ben bi ara Beşiktaşın kalesini orta sahaya koydular sandım :):):):)

1
0
yanıtYanıtla
eziktaş:

daha sahanda ilkk defa kazandın mal mal konuşma kadıköyde ağlarsınız yine ezikler

yanıt0
yanıt0
Fanatık Fenerli:

5iktaş Türkiyenin en iyisimi :) bu şenol güneş tineri fazla kaçırmış sanırım.

0
0
yanıtYanıtla
bjk li:

yakısıklı olmamıs

0
0
yanıtYanıtla
GS li:

Avrupa da varsan büyüksün başkası triska. GS de olsa.

0
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title