Şenol Güneş: Herkesten özür diliyoruz!

Beşiktaş Teknik Direktörü Şenol Güneş, basın toplantısı düzenledi. Talisca'nın cezasından Bayern Münih maçına değinen Güneş, pazar günkü derbiden galip ayrılmak istediklerini iletti.

Google Haberlere Abone ol

DUVAR - Beşiktaş teknik direktörü Şenol Güneş haftasonu oynanacak Fenerbahçe derbisi öncesinde basın toplantısı düzenledi. Bayern Münih maçını değerlendiren Şenol Güneş "Bayern Münih'e kaybettik. Herkesten özür diliyoruz." dedi. Güneş, "Caner eliyle koluyla konuştuğu için federasyon ve ceza kurulu uygun görürse 3 maç ceza verebiliriz. Çünkü genelde elle kolla konuşunca 6 maç ceza oluyor başkaları ağzıyla kirli bir şekilde konuşunca ceza olmuyor" ifadelerini de kullandı.

'NEREDEN NEREYE GELDİĞİMİZİ İYİ BİLİYORUZ'

5- 0'lık yenilginin ardından Bayern Münih maçını değerlendiren Şenol Güneş, "Şampiyonlar Ligi bizim için önemli bir hedefti. İlk maçta aldığımız sonuç hayal kırıklığı oldu ve şansımızın hiç olmadığını söyleyebiliriz. Maçın ikinci yarısında hem fizik hem moral olarak oyundan düştük. Sporting, Dinamo Kiev ve son olarak Bayern Münih'e kaybettik. Herkesten özür diliyoruz. Ülke başarılara alışmadığı için başarının size rakip olduğunu görüyorsunuz. Nereden nereye geldiğimizi çok iyi biliyoruz. Beklentileri büyüttüğümüzü ve hayal kırıklıklarının daha fazla olduğunu da biliyoruz. Rakibimizin nereden nerelere geldiğini hepiniz gayet iyi biliyorsunuz" dedi.

'ELLE KOLLA KONUŞUNCA 6 MAÇ CEZA OLUYOR, AĞIZLA KİRLİ KONUŞUNCA CEZA OLMUYOR'

Pazar günü sahadan galip ayrılmak istediklerini söyleyen Güneş "Pazar günü 3 puan ve moral için sahaya çıkacağız. Biz duvara vurmadık utanılacak birşey yapmadık. Biz dünyanın en iyi takımı değiliz ama iyi olmaya çalışan bir takımız. Caner konusunda elini kaldırarak konuşmuşsa doğru değil. İfadesi iyi olduğunu düşündüğü için ben niye çıktım diyordu. Ama eliyle koluyla  konuştuğu için federasyon ve ceza kurulu uygun görürse 3 maç ceza verebiliriz. Çünkü genelde elle kolla konuşunca 6 maç ceza oluyor başkaları ağzıyla kirli bir şekilde konuşunca ceza olmuyor. bu güne kadar elimizden gelen başarıyı sağlamaya çalıştık. Yenilerini elde etmek zorundayız. Biz bu günlere kolay gelmedik kolay da kaybetmeyiz" dedi.

Bayern Münih karşısında takımının 2-0 mağlupken Love'un oyundan çıkıp Tosic'in neden alındığı sorulan Güneş, "Bir süre Medel'i görmek istedim orada ama her kafa topuna vuruyorlardı ama takımda çıkıyordu bizim. Yediğimiz ilk gol bizi çökertti moral olarak. İkinci yarı Robben'den sonra daha ekili oldular o bölgede ve Tosic'i alıp önden oyuncu çıkarmak zorund kaldık. Yine devam edince Adriano'yu sola alıp Gökhan'ı aldık oyuna. Tolgay'ı alırken Medel'in arkasında çekmesi vardı" dedi. (DHA)