Cumhuriyet Halk Partisi Bor Belediye Başkan Adayı Şenol Bengü afişlerinin yırtılmasına tepki gösterdi. 
Şenol Bengü sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada aynen aşağıda. 



Çiftçi Fakir bir babanın Ev Hanımı bir annenin evladıyım. 16 veya 17 yaşımda söylemek istemediğim ve yakışık almayan bir nedenden dolayı ayrılmak zorunda kaldım . Nedenini anlatmıyayım .Kafanızı ağrıtmıyayım .

Fakat memleketimi Sevdiğim için ve BOR özlemini tam manası ile hissettiğim için BOR dan kopamadım . 

Kimsenin parasında , pulunda , ekmeğindenamusunda vesair gözüm yok . BOR dışında kazandım ve Okuduğum okulu ziyaret ettiğim 2005 yılında duvarları küflenmiş ve çürümeye yüz tutmuş , bir müddet sonrada öğrencilerin üzerine göçebilecek derecede gördüğüm okulumu yıktırıp 18 derslikli Niğde Milli Eğitim Müdürlüğünün Veli Bengü ismini verdiği bir İlköğretim Okulunu 300 000 $ harcayarak yeni bir okul yapımına katkıda bulunmak için yaptırdım . Söylemeye mecbur kaldığım için kusura bakmayın . Hatta ismini açıklamak istediğim bir Milletvekilide dönemin Milli Eğitim Bakanı Sayın Nimet Çubukçu hanfendiye okulumuzun resmi açılışınıda yaptırıp öğrencileri svindireceğini söylemişti ama vazgeçtiler bilmiyorum. 

60 a yakın Ülke ve yüzlerce Şehir gördüm ve O şehirlerde gördüğüm estetikleri ve mimariyi , çevre düzenlemesini , Trafik sorunsuzluğunu , altyapılarının sorunsuzluğuna bizzat BOR da niye olmasın diye düşündüm .Milletvekilimiz : Ömer Fethi Gürer “ (gibi BOR nüfüsünün 15 kat büyüklüğünde bir ilçede Belediye Başkan Yardımcılığı yaptığımı biliyorum )” Birlikte BOR İlçemize bir şeyler yapmaya karar vererek bu seçimlerde BOR Belediye Başkanlığına Aday oldum . 

Zaman zaman gizli bir çalışma yaparak bizi yıldırmaya çalışanlarada rastlıyoruz . Bunu yapmalarını Acizane yadırgıyorum . Ben Pankartlara ilanlara ve el altından dağılacak maddi menfaatlere ki ! Duyuyorum zaman zaman , Karşıyım kimse Babasının Hayrına o paralarıda harcıyacağını da tahmin etmiyorum ; Bizdende öyle birşeyler beklemesin .

Biz İnsanlara ve İnsanlığa Bor'a hizmet için Bu göreve talip olduk . Eğer yönetimimizde aksini düşünen varsa yanılırlar , RANT ve MENFAAT için çalışmayacağız ve HATTA Nasip olurda Başkan olursan Maaşımın bir kusmınıda fakir öğrencilere burs olarak vereceğim . 

Gelelim asıl konumuza ; Resimde gördüğünüz şekilde Afişlerimizi yırtmakla bir yere varılmayacağını tahmin etmenizi isterim . Afişimizi yırtan veya yırtıran bilsinki BOR DÜŞMANIDIR .Bunuda BOR Halkının Takdirine bırakıyoruz YEŞİL BOR şimdiye kadar seçilen SAĞ PARTİLERLE Yeşil olmayan BOR olmuş . BOR Halkı birde SOL partiye oy verirse BOR un nasıl yeşile ve MARKA ŞEHİR Haline dönüştüğünü görecektir .

Sevgili BOR HALKI elinizi Beyninizle Vicdanınız arasına koyarak OY larınızı kullanıp Çocuklarınızın geleceği için kullanın .Benim size Acizane tavsiyem budur . 

KOLTUKLAR KALICI BAŞKANLIKLAR GEÇİCİDİR .

SAYGILARIMLA

Şenol BENGÜ “ BOR” Belediye Başkan Adayı...
Mesele BOR ise gerisi teferruat

 
Editör: TE Bilişim