Şengül’den Kocaoğlu’na ‘stat’ kontrası: Yeniden ağlamaya başladı!

Başkan Kocaoğlu’nun Tire Stadı açılışında yaptığı açıklamalara AK Parti İl Başkanı Şengül’den sert yanıt geldi. Şengül, “4 yıl boyunca susan Kocaoğlu seçimler yaklaşınca yeniden ağlamaya başladı. Anlaşılan tekrar aday olacak” ifadelerini kullandı.

17 Nisan 2018 - 11:30

AK Parti İl Başkanı Aydın Şengül, Büyükşehir Belediye Başkanı Aziz Kocaoğlu’nun Tire’de hizmete alınan 15 bin kişilik yeni stadın açılış konuşmasında hükümete yönelik eleştirilerine Twitter hesabından yanıt verdi.

AK Parti Şengül beş seri mesajdan oluşan yanıtında Kocaoğlu’nu projelerin engelleyicisi olmakla suçlarken, “Yeniden ağlamaya başladı” ve “Kocaoğlu’na ağlama mevsiminin gelmesi dolayısıyla kolaylıklar diliyorum. Zira bu kapıdan ona 2019’da ekmek çıkmayacak” ifadelerine yer verdi.

İŞTE O MESAJLAR
- 4 yıl boyunca susan Kocaoğlu seçimler yaklaşınca yeniden ağlamaya başladı. Anlaşılan tekrar aday olacak.

- Yıllardır bir an önce bitmesi için cansiperane çalıştığımız Göztepe ve Karşıyaka stadyumları için açtıkları davaları, sözüm ona su arıtma yatırımlarına rağmen Körfez'in yıllardır bitmeyen kokusu gibi sorunlardan bihaber konuşmasını hayretle izliyorum.

- Başbakanımız Sayın Binali Yıldırım’ın yıllardır stadyumların yapımı için bizzat takipçisi olduğuna kendisi de şahittir. Siyaset bu işin uygulayıcısı ve takipçisi konumda olması gerekirken Sayın Başkan her zaman bu projelerin engelleyicisi olarak anılmıştır.

- Açılan davalar ve buna gösterdiği gerekçeler bunların en somut göstergesidir. Bu sebeple spora siyaseti bulaştıranın kendisi olduğunu açıkça söylemekten çekinmiyorum.

- Başka şehirler üzerinden kendisine siyasi rant sağlama çabasındaki Kocaoğlu’na ağlama mevsiminin gelmesi dolayısıyla kolaylıklar diliyorum. Zira bu kapıdan ona 2019’da ekmek çıkmayacak.

KOCAOĞLU NELER SÖYLEMİŞTİ? 
2009 yılındaki Stratejik Plan'dan itibaren kente iki yeni stat kazandırmak üzere harekete geçtiklerini, 2011 yılında ise dönemin bakan ve yetkilileriyle Örnekköy'e 35 bin kişilik stat yapmak için mutabakata vardıklarını dile getiren Başkan Kocaoğlu, "Yıl 2018 oldu. O stat yapılmadı. Onlar yapıyoruz, yapacağız derken biz 2014 senesinde Bornova Doğanlar Stadının temelini Bornova Belediyesi'yle birlikte attık. Bugün açtığımız statla birlikte Göztepe Süper Lige çıktı. O statta Altınordu top oynuyor, Süper Lig'e çıkmak üzere. Eğer altyapıyı yaparsanız, İzmirli hemşerilerimizin başaramayacağı bir şey yoktur” demişti.

Tire Belediye Başkanı Tayfur Çiçek'in önerisiyle 15 bin kişilik stadın yapımına başladıklarını belirten Kocaoğlu, "Madem bu iş siyasi meta oldu. Gelen satıyor, giden satıyor. Her yere bulaşan siyaset spora da bulaştı. Öyleyse Tire Belediyesi'nin bu arsasına 15 bin kişilik muhteşem stadı yaptık ve hizmete açıyoruz. 64 milyon lira para harcadık. Çevresine yaptığımız asfalt yatırımıyla 70 milyon TL. Bugün bu emsalda stat 200 milyon lirayı aşkın paraya ihale edildi" ifadelerini kullanmıştı.

Bu haber 1347 defa okunmuştur.

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Cumhuriyet Meydanı çocukların gösterileriyle renklendi
Cumhuriyet Meydanı çocukların gösterileriyle renklendi
Başkan Tugay CHP'nin 23 Nisan törenine katıldı
Başkan Tugay CHP'nin 23 Nisan törenine katıldı

AZRAİLLE DANS Film Fragmanımız Yayında. 25 Mayısta vizyona girecek olan filmimize 7 den 70 e herkesi bekliyoruz. www.azrailledansfilm.com @pelinsinan @tugbaozay10 @sinanbengier @yukselti @gaziseker @estrellacasado @gokhanoguztimurofficial #movie #movies #film #tv #camera #cinema #fact #didyouknow #moviefacts #cinematography #screenplay #director #actor #actress #act #acting #movienight #hollywood #netflix #heartsonfire #rockyiv #scarymovie #pamelaanderson #jennymccarthy #davidzucker #blonde #thering #nosleep #arielwinter #celebrity

Azraille Dans (@azrailledansfilm)'in paylaştığı bir gönderi ()