Öne Çıkanlar Arafatta olmak MUHTARLAR YARDIM KERVANINA KATILDILAR KAMEK BAŞARIDAN BAŞARIYA KOŞUYOR MUHAMMED GEVHER TEOG ŞAMPİYONLARINDAN ZİYARET

Bu haber kez okundu.

ŞENGÜL ; PARTİZANCA DAVRANMAK BİZE YAKIŞMAZ!

İstişare toplantısının açılış konuşmasını yapan CHP İl Başkanı Esat Şengül,  “Katılım sağlayan Nurhak belediye başkanımıza Belediye meclis üyelerimize il yöneticilerimize ilçe başkanları ve yöneticilerine kadın kolları il başkanımıza sonsuz teşekkürlerimizi sunarız. Partizanca davranmamalarını istirham ediyoruz” dedi.

ÇİÇEK’TEN İL BAŞKANI ESAT ŞENGÜL’E, TÜRKOĞLU İLÇE BAŞKANI FİDAN HANIMA VE KENAN YILMAZ’A TEŞEKKÜR

Konuşmasının devamında Esat Şengül şunları söyledi; “Milletimiz Cumhuriyet Halk Partisi (CHP)’ye ana muhalefet görevi vermiştir. Biz bu görevi tek başımıza da olsak sonuna kadar yapacağız. Meclis üyelerimiz belediye meclislerinde tek başlarına da olsalar arkalarında il ve ilçe örgütleri, genel merkezi, milletvekili var. Dolayısıyla ilgili belediye başkanlılarımızdan ricamız, belediye meclis üyelerimizin götürdüğü teklifleri dikkate almalarıdır. Çünkü belediye meclis üyelerimizde vatandaşlarımızın sorunlarını iletiyorlar. Bu konuda partizanca davranmamalarını istirham ediyoruz. Bu konuda iyi niyetle çağrı yapıyoruz. Bunu yapan Belediye Başkanlarımıza teşekkür ediyoruz. Bu anlamda istişare toplantımız güzel geçti. CHP Türkoğlu İlçe Başkanımız Fidan hanıma ve yine yerel yönetimlerden sorumlu CHP İl Başkan Yardımcımız Kenan Yılmaz beye ev sahipliği için teşekkür ederim!”

Daha sonra yöre muhtarlarının, partililerin düşünceleri istişare toplantısının konusu oldu.

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol