Haberler

Şener Özbayraklı ve oyuncu sevgilisi Şilan Makal Borçka'da evleniyor

Güncelleme:

4 yıldır birlikte olan Şilan Makal ve futbolcu Şener Özbayraklı'nın evlilik kararı aldığı öğrenildi. Önümüzdeki yaz Artvin Borçka'da evlenmeyi planlayan çift şimdiden düğün hazırlıklarına başladı.

NİKAH MASASINA OTURUYORLAR

Galatasaraylı futbolcu Şener Özbayraklı'nın, 4 yıldır birlikte olduğu oyuncu Şilan Makal'a evlenme teklif ettiği öğrenildi. Geçen ay tektaşını takan ve mutlu haberi ailesiyle paylaşan Şilan Makal, düğün için şimdiden planlamalar yapmaya başladı. 26 yaşındaki ünlü oyuncu ile 29 yaşındaki futbolcu, önümüzdeki yaz nikâh masasına oturacak.

Çiftin gösterişten uzak bir kır düğünü istediği ve Şener Özbayraklı'nın memleketi olan Artvin-Borçka'da evlenecekleri öğrenildi. Kına gecesi istemeyen Şilan Makal'ın ise gelinliğini yurt dışından alacak.

Şener Özbayraklı ve oyuncu sevgilisi Şilan Makal Borçka'da evleniyor

KÖY OKULLARI İÇİN DESTEK

Eğitimini Beykent Üniversitesi Fen Edebiyat Fakültesi Tarih Bölümü'nde tamamlayan ve yakında yüksek lisansa başlayacak olan Makal, düğünde bir sosyal sorumluluk projesine de imza atacak.Ünlü oyuncu, düğüne katılacak davetlilerden kendileri için anlamı olan bir kitabı hediye olarak getirmelerini isteyecek. Çift, toplanacak kitapları daha sonra Artvin'in köy okullarına dağıtarak mutluluklarına çocukları da ortak edecek.

Şener Özbayraklı ve oyuncu sevgilisi Şilan Makal Borçka'da evleniyor

AVM'DE FOTOĞRAFLARI ÇEKİLİNCE PANİKLEMİŞLERDİ

Geçtiğimiz günlerde Mecidiyeköy'de bir AVM'ye tiyatro izlemeye giden Şilan Makal ve Galatasaraylı futbolcu Şener Özbayraklı fotoğraflarının çekildiğini fark edince panikledi. Özbayraklı, ellerini kaldırarak "Lütfen çekmeyin, çekmeyin" şeklinde tepki gösterdi.

Kaynak: Haberler.com / Spor

Şener Özbayraklı Şilan Makal Borçka Haberler

Bakmadan Geçme

Sacramento Kings GS Warriors NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 17 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE! Barcelona PSG maçı CANLI izle! 16 Nisan Barcelona PSG Şampiyonlar Ligi maçı canlı yayın nereden ve nasıl izlenir? EXXEN canlı maç izle! (ŞAMPİYONLAR LİGİ) EXXEN kesintisiz donmadan canlı yayın! 16 Nisan EXXEN spor canlı izle! Sancaktepe jakuzi olayı ne? Belediyede jakuzi mi var? Tilâvet nedir? Kuran'da Tilâvet ne demektir? Tilâvet kelimesinin tanımı ve anlamı! Tertil nedir? Kuran'da Tertil ne demektir? Tertil kelimesinin tanımı ve anlamı! Akaryakıt Fiyatları (GÜNCEL): 16-17 Nisan benzine ve motorine indirim veya zam var mı? Güncel akaryakıt fiyatları! 16-17 Nisan hava bugün ve yarın nasıl olacak? HAVA DURUMU! İstanbul'da yarın hava nasıl olacak, yağış var mı? Beypazarı Maden Suyu yasaklandı mı? Maden suyu sağlığa zararlı mı? Yabani 31. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 31 Nisan Yabani yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Kabine toplantısında alınan kararlar! 16 Nisan Kabine Toplantısı sonucu nedir, hangi karar alındı? Kabine Toplantısı bitti mi? SON DAKİKA! Kabine Toplantısı ne oldu, devam ediyor mu? Bahar 10. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 16 Nisan Bahar yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? KOSKİ Konya su kesintisi: Konya'da sular ne zaman gelecek? 16-17 Nisan 2024 Konya su kesintisi listesi! Ben Bu Cihana Sığmazam 65. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 16 Nisan Ben Bu Cihana Sığmazam yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı?
500

Yorumlar (9)

Brütüs:

Kadın ünlü oyuncuymuş. Cahilliğime verin ilk defa gördüm kendisini

12
0
yanıtYanıtla
kamboçyalı:

cahilliğine veriyoruz zaten.

yanıt1
yanıt5
TRAŞI KOMİK:

Şu adam futbolcu olmasın , hanımefendi onun yanından geçerse bende hiç bir şey bilmiyorum. ( not : Şener in kişiliği hakkında bir bilgim yok )

11
0
yanıtYanıtla
LEZBİYEN SELVER:

BİLGİN YOKSA YORUM YAPMA

yanıt7
yanıt3
AVUKAT:

Dış görünüşüne yazmıştır. Cahil Cahil konuşma

yanıt1
yanıt1
LEZBİYEN KIZ FURKAN:

ŞENER HALEN FUTBOLCUMU

7
1
yanıtYanıtla
bLade:

Şener köyde büyümüş bir köy cocugu tipinden anlarsiniz zaten , bu kadin yada bunun gibiler bir kac sene evli kal bir cocuk yap sonra ayril yuklu miktarda para ve nafaka ile hayatlari ni kurtarmanin pesinde yoksa dönüp suratina bakmaz para olmasa

4
1
yanıtYanıtla
kamboçyalı:

şenerdeki şans bu hayatta Hasan Ali''de bile yok be kardeşim. Ah be Fenerbahçe sen nelere kadirsin adamı vezir edersin sonra gs ye şutlar rezil edersin :D :D

4
0
yanıtYanıtla
fth:

şener adam gibi adamdır topunu oynar başka işlerle uğraşmaz mütevazi duruşu kalitesidir. . . .

2
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title