Şener: CHP'ye üye değilim, üye olmayı da düşünmüyorum

Şener: CHP'ye üye değilim, üye olmayı da düşünmüyorum

Hadi Özışık ayrıca Ahmet Yiğit ile Abdüllatif Şener'le arasında geçen "üyelik" konuşmasını yazısına taşıdı.

AK Parti'nin yerel seçimlerde göstereceği adaylara ilişkin tartışmalar hız kazanırken, AK Parti'ye yakınlığıyla bilinen yazar Hadi Özışık, "AK Parti'de gidici olan isimler" diyerek bir liste açıkladı.  Özışık ayrıca Ahmet Yiğit ile Abdüllatif Şener'le arasında geçen "üyelik" konuşmasını yazısına taşıdı. İşte Özışık'ın yazısından bir bölüm:

Konya Meram İlçesi'nin CHP'li Başkanı Ahmet Yiğit, spekülasyonları önlemek adına, Abdüllatif Şener'e kalabalık ortamda soruyor:

- Siz CHP'ye üye misiniz?

Saçma bir soru ama, Ahmet Yiğit'in bu soruyu sormasının elbette nedeni var. Zira, Şener'in CHP'ye üye olmadığını biliyor ve bunu herkesin bilmesini istiyor. 

Peki...
Şener bu soruya nasıl bir cevap veriyor?
- Ben CHP'ye davet üzerine geldim, üye değilim. Üye olmayı düşünmüyorum. 

CHP 10 Mart 2018'de tüzük kurultayı yaptı. Abdullatif Şener gibi, üye olmayanları 2019'da aday göstermek için. CHP yönetiminin ısrarla önseçime karşı çıkmasının asıl nedeni bu. 

Ve fakat... 
CHP'liler isyanda. 
Hem dışarıdan aday arayışına, hem de sürpriz yumurta gibi genel başkan yardımcılığı koltuğuna oturan kimi yöneticilerin incitici ve bir o kadar tahrik edici sözlerine isyan ediyor CHP'liler. 

KİM GİDİYOR KİM KALIYOR?

…Üçünü beşini açıklamakta sakınca yok. 
Tuzla Belediye Başkanı Şadi Yazıcı, Beykoz Belediye Başkanı Yücel Çelikbilek, Beyoğlu Belediye Başkanı Ahmet Misbah Demircan, Üsküdar Belediye Başkanı Hilmi Türkmen, Sancaktepe Belediye Başkanı İsmail Erdem, Bahçelievler Belediye Başkanı Osman Develioğlu, Bağcılar Belediye Başkanı Lokman Çağırıcı, Zeytinburnu Belediye Başkanı Murat Aydın kesin gidici isimler.. 

Dahası da var...
O isimleri de netleştirdikten sonra yazacağım. 

AK PARTİ'NİN İSTANBUL ADAYI KİM OLACAK

…Geriye konuşulan iki isim kalıyor, başka sürpriz biri aday gösterilmezse... 

Numan Kurtulmuş ve THY Yönetim Kurulu Başkanı İlker Aycı...

İkisi de hizmet erbabı, ikisi de İstanbul'a yakışır.  Ama günün sonunda iki kişi değil bir kişi İstanbul'a aday gösterilecek. 

Sizce hangisi?” Hadi Özışık-İnternethaber.com