Bugün, 20 Nisan 2024 Cumartesi

Sendikal çalışmalar masaya yatırıldı: Bölgenin Nabzı Isparta’da attı

Sendikal çalışmalar masaya yatırıldı: Bölgenin Nabzı Isparta’da attı

ISPARTA 9.11.2019 06:37:00 0
Sendikal çalışmalar masaya yatırıldı: 
Bölgenin 
Nabzı 
Isparta’da attı
Eğitim Bir - Sen Genel Merkezimizin düzenlediği ve Eğitim Bir – Sen Isparta 1 Nolu Şubenin ev sahipliği yaptığı, 13. Bölge Eğitim Programı Genel Başkan Ali Yalçın’ın da katılımıyla Isparta’da gerçekleştirildi.
 
Iyaşpark Kongre Merkezinde geçtiğimiz gün gerçekleştirilen ve saat 10.00’da başlayıp akşama kadar devam eden 13. Bölge Eğitim Programına Memur – Sen ve Eğitim Bir – Sen Genel Başkanı Ali Yalçın başta olmak üzere Eğitim Bir – Sen Genel Sekreteri Latif Selvi, Genel Başkan Yardımcıları Ramazan Çakırcı, Mithat Sevin, Şükrü Kolukısa ve Kadın Kolları Başkanı Sıdıka Aydın ile birlikte Antalya, Burdur, Denizli, Afyonkarahisar, Uşak, Aydın teşkilatları, Isparta Memur – Sen’e bağlı sendika şube başkanları ve üyeler katıldı.
YALÇIN; “ÖNEMLİ
KAZANIMLAR ELDE ETTİK”
Sendikal çalışmaların ve eğitim gündeminin konuşulduğu, istişarelerin yapıldığı eğitim programının gerçekleştirildiği toplantının açılış konuşmasını toplantıya ev sahipliği yapan Eğitim Bir – Sen Isparta Şube Başkanı Hüseyin Arslan yaptı. Daha sonra ise kürsüye Memur – Sen ve Eğitim Bir – Sen Genel Başkanı Ali Yalçın geldi. Yalçın, konuşmasında gerek Memur – Sen olarak gerek Eğitim Bir – Sen olarak yaptıkları kazanımları ayrıntılı olarak katılımcılara anlattı.




Cumartesi 14.2 ° / 5.9 °
Pazar 18.2 ° / 4.3 °
Pazartesi 20.4 ° / 7.1 °