Sevdiği kızın ailesine kızıp 6 ayda 212 kilo verdi - Son Dakika
Yaşam

Sevdiği kızın ailesine kızıp 6 ayda 212 kilo verdi

Zonguldak'ta, fazla kiloları nedeniyle sevdiği kızın ailesi tarafından reddedilen genç, 6 ayda 212 kilo verdi. 84 kiloya düşen genç, her gün 25 kilometre yürüyerek sadece çorba ve su ile beslenmiş.

07.08.2020 09:48  Güncelleme: 11:17
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Zonguldak Alaplı'da yaşayan 22 yaşındaki Akın Türkoğlu , fazla kiloları nedeniyle sevdiği kız ile evlenemeyince hırs yaparak 6 ayda 212 kilo verdi. 296'dan 84 kiloya düşen Türkoğlu, yeni yaşamından oldukça memnun. Her gün 25 km yürüdüğünü ve bol bol su içtiğini belirten genç, kız arkadaşından ayrıldığını ve 'ilerde kendini seven biriyle' birlikte olmak istediğini söyledi.

Akın Türkoğlu, 7 yaşından itibaren aşırı yemek yeme isteğinden dolayı kilo almaya başladı. Son 15 yılda hızla kilo alan Türkoğlu, 296 kiloya kadar çıktı. Türkoğlu, evlenmeye karar verdiği 8 yıllık kız arkadaşını ailesinden istedi. Genç kızın ailesi ise Türkoğlu'nun fazla kiloları nedeniyle, bu evliliğe onay vermedi.

SU VE ÇORBAYLA BESLENDİ

Kiloları nedeniyle güçlükle yürüyen Türkoğlu, kız arkadaşının mezuniyet töreninde takım elbise giyebilmek için kilo vermeye karar verdi. 6 ay önce her gün 25 kilometre yürüyerek sadece çorba ve su ile beslenmeye başlayan Türkoğlu, hızla kilo vermeye başladı. 6 ayın sonunda da 212 kilo vererek, 84 kiloya düşmeyi başardı.

Sevdiği kızın ailesine kızıp 6 ayda 212 kilo verdi

Akın Türkoğlu, kilo vermek için 6 aydır her yere yürüyerek gittiğini anlatarak, "7 yaşımda aşırı yemek yemeye başladım. Kendimi durduramıyordum. 15 yılda 212 kilo alarak, 296 kiloya kadar çıktım. Kilolarımdan dolayı sokağa çıkamıyordum. Hayattan soğumuştum." dedi.

"HER GÜN 25 KİLOMETRE YOL YÜRÜDÜM"

Türkoğlu, yaşadığı durumu anlatmaya şu sözlerle devam etti:

"Sekiz yıl sevdiğim bir kız vardı. Evlenmek istiyordum. Ailesi beni istemedi, arkadaşları kilolarımdan dolayı hor gördüler. Ona, 'Sen ona yakışmıyorsun' dediler. Çok hırs yapmıştım. Mezuniyet töreninde takım elbise giyebilmek için kilo vermeye karar verdim. Her gün dağ-bayır 25 kilometre yol yürüdüm. Kendi işlerimi yürüyerek, hallediyorum. Arabam vardı. Altı aydır arabama hiç binmedim. Yarım kase çorba içerek diyet yapıyordum. Diyetisyene gitmedim. 296 kilo ile başladığım diyet ile 84 kiloya düştüm" dedi.

Sevdiği kızın ailesine kızıp 6 ayda 212 kilo verdi

"İNŞALLAH İLERİDE BENİ SEVEN BİRİSİYLE KARŞILAŞIRIM"

Kız arkadaşından ayrıldığını söyleyen Türkoğlu, "Sevdiğim kızın ailesi beni istemeyince, mezuniyet törenine gitmedim. Ama takım elbise giymeye başladım. Sağlığım çok iyi, kilo vermekten dolayı çok mutluyum. Eskiden internetten elbise siparişi verirdim. Şimdi istediğim mağazaya giderek, beğendiğimi giyip, alabiliyorum. Her gün 25 kilometre yol yürümeye devam ediyorum. Bundan sonra da aynı şekilde devam edeceğim. İnşallah ileride beni isteyen ve seven biriyle karşılaşırım. Kilo vermek isteyenlere tavsiyem bol bol yürüyüş yapsınlar ve su tüketsinler. Ben şu an hayatımdan çok mutluyum" diyerek yeni yaşamından duyduğu memnuniyeti dile getirdi.

Sevdiği kızın ailesine kızıp 6 ayda 212 kilo verdi
Kaynak: DHA

Son Dakika Yaşam Sevdiği kızın ailesine kızıp 6 ayda 212 kilo verdi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (26)

  • Jön: Helal olsun sana aslanım. Filinta gibi olmuşsun. Bas fiyakanı alem adam görsün. 22 0 Yanıtla
  • KozanADANA: Allah razı olsun KIZDAN, kötü komşu mal sahibi yaparmış insanı 22 0 Yanıtla
  • Katsumodo: Maşaallah kardesim insan isterse her şeyi basarir 20 0 Yanıtla
  • Mehmet: Helal olsun sana. Kolay iş değil 16 0 Yanıtla
  • Ziyaaaaa: Diyetle 6 ayda 212 kiloymuş . Ziyaaaaa ziyaaaaa 5 11 Yanıtla Ziya: Verdim abi verdim 212 kg verdimm. 3 1 Uko: La adam 6 yil demis bunlar 6 ay yazmis 1 0
  • KETUM: HELAAAAAALLLL OLSUN 13 0 Yanıtla
  • şakir: kızın ailesi kilosu olduğu için değil işi parası olmadığı için kızı vermedi bir kerede doğru yalansız haber yapın 11 1 Yanıtla sakar: adamın evi var arabası var daha ne istiyorlar ki hem kızı aç bırakacak mı açıkta bırakacak mı bunlar önemli 0 0
  • Tüm yorumlar için tıklayınız
  • Kırıkkale'de Ambulans ile Ticari Taksinin Çarpıştığı Kazada 4 Kişi Yaralandı
    01:58 Kırıkkale'de Ambulans ile Ticari Taksinin Çarpıştığı Kazada 4 Kişi Yaralandı

    Kırıkkale'nin Kaletepe Mahallesi'nde meydana gelen kazada, bir ambulans ile ticari taksi çarpıştı. Kazada, sürücüler ve ambulansta bulunan sağlık personeli olmak üzere toplam 4 kişi yaralandı. Yaralılar, ambulanslarla hastanelere kaldırıldı.

  • Ümraniye'de Kontrolden Çıkan Araç 14 Araça Çarptı
    01:58 Ümraniye'de Kontrolden Çıkan Araç 14 Araça Çarptı

    Ümraniye'de sürücüsünün kimliği belirlenemeyen bir hafif ticari araç, kontrolden çıkarak park halindeki 14 araca çarptı. Sürücü kazayı yara almadan atlatırken, araçlarda hasar meydana geldi. Polis ekipleri olay yerine gelerek caddeyi trafiğe kapattı. Kaza yapan sürücü işlemler için polis merkezine götürüldü ve araçların çekiciyle kaldırılmasının ardından cadde yeniden trafiğe açıldı.

  • Kırıkkale'de Ambulans ile Ticari Taksinin Çarpışması Sonucu 4 Kişi Yaralandı
    01:23 Kırıkkale'de Ambulans ile Ticari Taksinin Çarpışması Sonucu 4 Kişi Yaralandı

    Kırıkkale'de meydana gelen trafik kazasında, B.G. idaresindeki ticari taksi ile H.A'nın kullandığı ambulans çarpıştı. Kazada, sürücüler ve ambulansta bulunan sağlık çalışanları P.D. ve Ü.A. yaralandı. Yaralılar, hastaneye kaldırıldı.

  • Ankara'da seyir halindeki araç alevlere teslim oldu
    01:20 Ankara'da seyir halindeki araç alevlere teslim oldu

    Ankara'nın Etimesgut ilçesinde seyir halindeyken alevlere teslim olan araç kullanılamaz hale geldi. Etimesgut ilçesi Topçu mahallesinde seyir halinde olan bir araç yanmaya başladı. İtfaiye ekiplerinin müdahalesi ile söndürülen araç kullanılamaz hale geldi. Olayda yaralanan olmadı.

  • Hatay'ın Payas ilçesinde intihar girişimi sonucu 2 kişi yaralandı
    01:04 Hatay'ın Payas ilçesinde intihar girişimi sonucu 2 kişi yaralandı

    Hatay'ın Payas ilçesinde bir kişi intihar etmek için 4. kattan atladı ve cadde üzerinde yürüyen başka bir kişinin üzerine düştü. Olayda, hem intihar eden kişi hem de üzerine düşen kişi hayati tehlikeyle hastaneye kaldırıldı.

  • Samsun'un Kavak ilçesinde yonca yüklü tır şarampole devrildi
    00:18 Samsun'un Kavak ilçesinde yonca yüklü tır şarampole devrildi

    Samsun-Ankara kara yolu Hacılı Geçidi mevkisinde H.B. idaresindeki 01 ATY 920 plakalı yonca yüklü tır şarampole devrildi. Olay yerine polis ekipleri sevk edildi ve kaza nedeniyle yolun bir şeridi kapatıldı. Sürücü yara almadan kurtuldu ve ekipler tırı çekici yardımıyla kurtarmak için çalışma başlattı.

  • Gaziosmanpaşa'da toprak kayması: 24 bina tahliye edildi
    23:58 Gaziosmanpaşa'da toprak kayması: 24 bina tahliye edildi

    Gaziosmanpaşa'da meydana gelen toprak kaymasında tahliye edilen bina sayısı 24'e yükseldi. İstanbul Valiliği, 'Tahliye edilen evlerde yaşayan 96 vatandaşımızdan 78'i otellere yerleştirilirken, 18 vatandaşımız ise istekleri doğrultusunda akrabalarının evlerine yerleşmiştir' açıklamasını yaptı.


Advertisement