Binali Yıldırım'ın eşine hakaret eden Özeren'den "Pişman mısınız?" sorusuna tepki çeken yanıt - Son Dakika
Güncel

Binali Yıldırım'ın eşine hakaret eden Özeren'den "Pişman mısınız?" sorusuna tepki çeken yanıt

Sosyal medya üzerinden yaptığı paylaşımda Binali Yıldırım'ın eşi Semiha Yıldırım hakkında hakaret içerikli ifadeler kullandığı gerekçesiyle gözaltına alınan İYİ Partili Levent Özeren, emniyetteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edildi. Basın mensuplarının "Pişman mısınız?" sorusuna Özeren, "Pişman olacak bir şey yapmadım" cevabını verdi.

10.07.2020 19:30  Güncelleme: 21:37
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

İYİ Partili Levent Özeren sosyal medya hesabında yaptığı bir paylaşımda, Binali Yıldırım'ın eşi Semiha Yıldırım için, "Sakın acile gitme, tedavi olmadan ölür görenler. 'Etik değil' diyene bak, böyle başa böyle tarak!" ifadelerini kullandı. Özeren'in yaptığı paylaşımdan sonra tepkiler çığ gibi büyüdü. Paylaşıma her kesimden sert tepki gösterildi. Özeren, bir süre sonra sosyal medyadan yaptığı paylaşımı sildi.

GECE YARISI GÖZALTINA ALINDI

İYİ Partili Özeren'in bu paylaşımı sonrası İl Emniyet Müdürlüğü'ne bağlı Terörle Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri harekete geçti. Polis ekipleri, 'Cumhurbaşkanına hakaret ile halkı kin ve düşmanlığa tahrik etme' suçundan saat 22.30 sıralarında Özeren'i, Bursa'nın merkez Osmangazi ilçesi Çırpan Mahallesinde oturduğu evinde gözaltına aldı.

Binali Yıldırım'ın eşine hakaret eden Özeren'den 'Pişman mısınız?' sorusuna tepki çeken yanıt

2018 YILINDA İYİ PARTİ'DEN ADAY ADAYI OLMUŞ

Ayrıca Özeren'in internet üzerinden yayınlanan gazetede köşe yazarı olduğu, İYİ Parti Bursa İl Yönetim Kurulu Üyeliği görevinde bulduğu ve 2018 yılında yapılan seçimlerde aynı partiden milletvekili aday adayı olduğu öğrenildi.

ADLİYEYE SEVK EDİLDİ

Emniyetteki işlemleri tamamlanan Levent Özeren, 'Cumhurbaşkanına hakaret ile halkı kin ve düşmanlığa tahrik etme' suçlarından, adliyeye sevk edildi.

"PİŞMAN OLACAK BİR ŞEY YAPMADIM"

Basın mensuplarının "pişman mısınız?" sorusunu yanıtlayan Özeren, "Şu an konuşmak istemiyorum. Pişman olacak bir şey yapmadım. Neden pişman olayım? Mahkemede konuşacağım" dedi.

Binali Yıldırım'ın eşine hakaret eden Özeren'den 'Pişman mısınız?' sorusuna tepki çeken yanıt
Binali Yıldırım\'ın eşine hakaret eden Özeren\'den "Pişman mısınız?" sorusuna tepki çeken yanıt
Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Binali Yıldırım'ın eşine hakaret eden Özeren'den 'Pişman mısınız?' sorusuna tepki çeken yanıt - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (54)

  • Hasan ertaş: Boyle adamlar ruhlarini seytana satmislardir Allah islah eylesin. 0 21 Yanıtla
  • uygur türkü: ayasofya acliga sefalete issizlige son verecek,, yarindan itibaren zengillige bogulacagaiz 6 11 Yanıtla
    Senin gibi: Vatansız. Ciler anlamaz takma o yüzden 4 0
  • Garip : Ayasofya ne demek ismini hemen değişip fatih sultan mehmet han 1453 ismini verelim sonra 1 milyon müslüman kardeşlerimizle saf tutalım isteyen hakaret etsin isteyen zulüm bizde hala zulum 1453 de basladı diyen ahlaksızlar var ayasofya niye açılıyor diyorlar biz camileri doldurmuyoz ayasofyayı ne yapcaz diyor git camiye müslüman degilmisiniz doldur ne laf ediyonuz 11 5 Yanıtla
    corumlu: bilet parasi bulabilirsem giderim, ama issizim 2 7 Corumlu mala cevap: Artık abdestle girecen parayla deil mal 5 1 Dyojen: Konstantin ihlak edİldiğine burada yaşayan bir medeniyet ve inanç sistemi vardı. Bu kadar böbürlenecek ne var anlamadım ? Sanki sahipsiz nir dağı ele geçirdiniz ? 0 4 corumlu : yol parasini kast ediyorum mal,,, 0 0
  • Huzur: Içinde kötülük besliyorsa nasıl pişmanım diyecek demekki bu yaşa rağmen annesini hiç sevmemis çünkü bir anneye ve bir öğretmene hakaret hakkını kendinde buluyor zavallı bu arada TÜM ANNELERIMIZIN ELLERINDEN ÖPÜYORUM 11 3 Yanıtla
  • VANLİ65 : Insan değil ki insan yaptığına pişman oldu 10 4 Yanıtla
  • Tüm yorumlar için tıklayınız

Advertisement