Kılıç Elektrik
Eriş Organizasyon (Sol 3)
Ata Fırın
Yaman Teknik (Sol 6)
Tonguçlar (Sağ 1)
Dinç Mühendislik Masaüstü
Naturel Piknik (Sağ 3)
Dönmez İnşaat (Sağ 4)
Mavi Köşe (Haber İçi Resim Üstü)

Yaşam

Semih Sarıçay oğlunu evlendirdi

Kandıra’nın eski siyasetçilerinden Semih Sarıçay’ın oğlu Ayberk Sarıçay, İlkim Barlas ile hayatını birleştirdi.

11 Kasım 2019 Saat: 16:52
YORUM YAPTavsiye EtYazdır

Bu haber 8.671 kez okunmuştur

Semih Sarıçay oğlunu evlendirdi
Semih Sarıçay oğlunu evlendirdi

Kandıra’nın tanınmış esnaflarından, eski il genel meclis üyesi Semih Sarıçay ile eşi Ayfer Sarıçay’ın oğulları Ayberk Sarıçay, Yalova’dan Gülümser-Cihan Barlas çiftinin dünyalar güzeli kızları İlkim Barlas ile dünya evine girdi. Namazgah Kültür Merkezi’nde gerçekleşen düğünde çiftin nikahını Kandıra Belediye Başkanı Adnan Turan kıydı. Geniş katılımın olduğu düğün töreninde nikah şahitliğini; Kandıra Cumhuriyet Başsavcısı Emrah Karakoç ile Kandıra’da görev yapmış Ağrı Patnos Cumhuriyet Başsavcısı Hacı Hüseyin Daşdemir, Bakırköy Cumhuriyet Savcısı İsmet Dalaslan, Manavgat Cumhuriyet Başsavcısı Ramazan Yılmaz, Kandıra eski belediye başkanı Ünal Köken üstlendi.

YOĞUN KATILIM

Son derece mutlu görünen genç çiftin düğün törenine katılım oldukça yüksekti. Her iki ailenin sevenleri bu özel günlerinde genç çifti yalnız bırakmazken Sarıçay’ın çok özel misafirleri de salonda yerlerini aldı. Sağlık eski Bakanı Ecz. M. Kazım Dinç, Rizespor Teknik Direktörü İsmail Kartal, HSYK Müfettişi Selçuk Horzum, Kandıra Asliye Ceza Mahkemesi Hâkimi Metehan Babillioğlu, Kandıra Asliye Ceza Mahkemesi Hâkimi Recep Gür, İzmit Cumhuriyet Savcısı Hüseyin Onur Altınışık, İzmit Ticaret Mahkemesi Hakimi Furkan Enes Ünal, AK Parti Kandıra İlçe Başkanı Erol Ölmez, CHP Kandıra İlçe Başkanı Volkan Bulgurcu, Yeniden Refah Partisi Kandıra İlçe Başkanı Levent Gödek, Kıbrıs Gazisi emekli Albay Oğuz Kalelioğlu ve Albay Ömer Sözer de konuklar arasındaydı.

EN ÖZEL GECE

Nikâh töreninin ardından tebrik ve takı yağmuruna tutulan çiftin mutlulukları görülmeye değerdi. Evlatlarının mürüvvetini görmenin mutluluğunu yaşayan Sarıçay ve Barlas aileleri ise gece boyunca davetlilerle yakından ilgilendi. İkramın bol olduğu düğün töreninde davetliler TRT sanatçısı Ayşe Ekiz’in seslendirdiği birbirinden özel eserler eşliğinde eğlenerek keyifli dakikalar geçirdi. İlkim ve Ayberk çifti, bu özel günlerinde kendilerini yalnız bırakmayan tüm sevdiklerine teşekkür etti.

Çiftin nikahını Kandıra Belediye Başkanı Adnan Turan kıyarken nikah şahitliğini; Kandıra Cumhuriyet Başsavcısı Emrah Karakoç ile Kandıra’da görev yapmış Ağrı Patnos Cumhuriyet Başsavcısı Hacı Hüseyin Daşdemir, Bakırköy Cumhuriyet Savcısı İsmet Dalaslan, Manavgat Cumhuriyet Başsavcısı Ramazan Yılmaz, Kandıra eski belediye başkanı Ünal Köken üstlendi.

Sarıçay ve Barlas ailelerinden düğün sonunda hatıra fotoğrafı

TRT sanatçısı Ayşe Ekiz, seslendirdiği birbirinden özel eserler ile kulakların pasını sildi.

       

YORUMLAR

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kandıranın Sesi, Haberin Doğru Adresi Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
Yukarı ↑