19 Nisan 2024 Cuma

Başkan Gökçe: Güzel İlçemizi STK’larımızla Birlikte Yöneteceğiz

Semerkand Vakfı’ndan Muhabbet Gecesi

Semerkand Vakfı’nın düzenlediği Şehrin Sultanları Muhabbet Gecesi programı yoğun bir katılımla Derince’de gerçekleşti

01 Ekim 2019 Salı 17:23
Semerkand Vakfı’ndan Muhabbet Gecesi
Semerkand Vakfı’nın düzenlediği Şehrin Sultanları Muhabbet Gecesi programı yoğun bir katılımla Derince’de gerçekleşti
 
Şehrin Sultanları Programı
Derince’de bulunan Zübeyde Hanım Kültür Merkezi’nde bu kez Semerkand Vakfı’nın düzenlediği Şehrin Sultanları Muhabbet Gecesi programı vatandaşları bir araya getirdi. Semerkand Vakfı Derince Temsilcisi Abdulaziz Topuz ve vakıf yönetiminin ev sahipliğinde gerçekleşen programa Derince Belediye Başkanı Zeki Aygün, Derince Belediyesi Meclis Üyeleri Kenan Yalçın ve Mustafa Morgül, AK Parti Derince İlçe Başkanı Selçuk Çakıroğlu, MHP Derince İlçe Başkanı Zeki Omurca, STK temsilcileri ve vatandaşlar yoğun ilgi gösterdi.
 
İlahi Ezgiler ve Kum Sanatı
Semerkand Vakfı Şehrin Sultanları Muhabbet Gecesi programı Mikail Şimşek’in sunumu ve şiirleriyle başladı. Servet Tekin’in ilahi ezgileriyle devam eden programda kum sanatçısı Veysel Çelikdemir'in gösterisi de katılımcılar tarafından büyük bir beğeniyle izlendi. Programa katılarak Semerkand Vakfı’na gönül verenleri yalnız bırakmayan Başkan Aygün de yaptığı konuşmada “Gönüllerin bir ve beraber olduğu bu geceye emek verenleri kutluyorum” dedi. 

Bu habere yorum yapan ilk siz olun!

  • Ad Soyad:

  • Yorum:

  •  

    @name x

  • UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
    e-gazete
    • DERİNCE EKSPRES | Derince ve Körfez'in Sesi - 19 Nisan 2024 Manşeti
    ARŞİV
    Derince Nöbetçi Eczaneleri