Selvi yine aynı soruyu sordu: Hani Erdoğan diktatördü?

" İnsanlar sosyal medyanın saldırıları karşısında çoğu zaman kendini çıplak hissediyor. Hani Erdoğan diktatördü? Diktatörün ülkesinde kızına, damadına, yeni doğmuş torununa bu saldırıyı yapabilirler miydi?"

Selvi yine aynı soruyu sordu: Hani Erdoğan diktatördü?

AKP'li Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın sosyal medya hakkında "Bu millete, ülkeye bu tür mecralar yakışmıyor. Bu tür sosyal medya mecralarının tamamen kaldırılmasını, kontrol edilmesini istiyoruz" sözleri ile işaretini verdiği sosyal medyaya yönelik düzenleme için çalışma başlatıldı.

Yapılacak çalışmanın sosyal medya kullanımına yönelik bir kısıtlama getireceğine dair kaygılar sürerken, Hürriyet yazarı Abdülkadir Selvi baştan destek verdi.

Selvi, bugünkü yazısında son örnek üzerinden bir kez daha 'Hani Erdoğan diktatördü?" sorusunu sordu.

Selvi' yazısında şöyle dedi:

Cumhurbaşkanı Erdoğan, “Üzerinde konuşmak bile insanın içini acıtıyor. Bu alçakların peşini bırakmayacağız” dedi. Bu bir Cumhurbaşkanı’ndan öte bir babanın isyanıydı. “Bizim ailemizin başına gelenler 83 milyon Türkiye Cumhuriyeti vatandaşının başına gelebilir” diye konuştu. Cumhurbaşkanı haklı. İnsanlar sosyal medyanın saldırıları karşısında çoğu zaman kendini çıplak hissediyor. Hani Erdoğan diktatördü? Diktatörün ülkesinde kızına, damadına, yeni doğmuş torununa bu saldırıyı yapabilirler miydi?

Etiketler
Sosyal medya kapatma planı Muş Ordu Saldırı