Haberler

Selçuk Şahin: 12 Sene Fenerbahçe'de Oynadım, Bu Kadar Boş Stat Görmedim

Güncelleme:

Bir dönem Fenerbahçe'de top koşturan Gençlerbirliği futbolcusu Selçuk Şahin, "12 sene Fenerbahçe'de oynadım, bu kadar boş stat görmedim." diyerek taraftarları eleştirdi.

Spor Toto Süper Lig ekiplerinden Gençlerbirliği'nin futbolcusu Selçuk Şahin, BeIN Sports kanalına verdiği röportajda eski takımı Fenerbahçe hakkında ilgi çekici açıklamalarda bulundu.

İşte Selçuk Şahin'in o sözleri;

"12 SENE OYNADIM BÖYLE BOŞ STAT GÖRMEDİM"

''Beşiktaş'ın çok iyi oluşturduğu bir sinerji var. oyuncusuyla, hocasıyla... Fenerbahçe bunlardan çok uzakta. Kadıköy'de stadın dolmaması Fenerbahçe'nin gücünü çok azaltır. Ben Fenerbahçe'de 12 sene oynadım bu kadar boş stat görmedim. Biz hep ya şampiyon oluyorduk ya da ikinci. 1-2 senedir taraftarın gelmemesi Fenerbahçe'nin gücünü azaltıyor.

"TARAFTAR BİZE KÜSMÜYORDU"

Stadı doldurdukları, takımı ittikleri maçta Fenerbahçe'nin daha iyi oynadığını gördüm. Manchester United maçını yendiler. Çok farklı bir takım olabilirler. Gelirsiniz, takım size zevk vermez anlarım da bizde 12 sene içinde kötü oynadığımız maçlar çıkardık. Yine de taraftar geliyordu, bize küsmüyordu.

Kadıköy'e bu sene 2-3 defa geldim, hiç birinde coşku görmedim. Rakip olarak gitsem bile bir coşku görmek isterdim.

Kimse alınırken van Persie niye geliyor demedi. Çünkü iyi oyuncu. Geldiği andaki beklentilerin çok uzağında. Sakat dendiler ama bir seneyi de geçti... Van Persie isminden beklenen performans alınamadı. Kalırsa inşallah seneye daha iyi performans sergiler ama bu sene onu yapamadı. Sneijder performans olarak iyiydi. Bu sene takım ile birlikte pek katkı sağlayamadı.''

Kaynak: Haberler.com / Spor

Gençlerbirliği Selçuk Şahin Fenerbahçe Spor Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title