Selçuk Bayraktar'dan CHP'li Vekile İBB Tepkisi: 41 Kuruş Dahi Para Almadı - Son Dakika
Güncel

Selçuk Bayraktar'dan CHP'li Vekile İBB Tepkisi: 41 Kuruş Dahi Para Almadı

Selçuk Bayraktar, CHP'li Veli Ağbaba'nın İBB'den T3 Vakfına para aktarıldığı iddiasına sosyal medya hesabı üzerinden cevap verdi. Bayraktar, Ağbaba'ya "41 kuruş dahi İBB'den para almadı vakfımız. Sen ve diğer iftiracılar için hukuki yollara başvurmaya devam edeceğiz." sözleriyle tepki gösterdi.

20.04.2019 22:49  Güncelleme: 23:00
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Selçuk Bayraktar, CHP Genel Başkan Yardımcısı Veli Ağbaba'nın İBB'nin bütçesinden Türkiye Teknoloji Takımı Vakfına 41,1, trilyon TL destek verildiği iddiasına tepki gösterdi. Bayraktar "41 kuruş dahi İBB'den para almadı Vakfımız. Sen ve diğer iftiracılar için hukuki yollara başvurmaya devam edeceğiz. Ne yaparsanız yapın ben ve binlerce vakıf gönüllümüz #MilliTeknolojiHamlesi'nden dönmeyecek." ifadelerini kullandı."

"41,1 TRİLYON DESTEK VERİLMİŞ"

Veli Ağbaba, Twitter'dan yaptığı paylaşımda, mazbatayı alan Ekrem İmamoğlu'nun büyük tepki çeken İBB'nin veri tabanının kopyalanması talimatına ilişkin, "AKP neden mahkemeye başvurup kayıtların yedeklenmesini engellemek istiyor? Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın damadı Selçuk Bayraktar'ın mütevelli heyeti başkanı olduğu T3 Vakfına 41,1 trilyon lira destek verilmiş." iddiasında bulunmuştu.

Selçuk Bayraktar'dan CHP'li Vekile İBB Tepkisi: 41 Kuruş Dahi Para Almadı

"41 KURUŞ DAHİ PARA ALAMADIK"

Selçuk Bayraktar'dan, Veli Ağbaba'nın açıklamalarına tepki geldi. Bayraktar, Twitter'dan yaptığı açıklamada, "Senin gibi alçakça iftira atanlara daha önce gereken cevabı vermiştik. 41 kuruş dahi İBB'den para almadı Vakfımız. Sen ve diğer iftiracılar için hukuki yollara başvurmaya devam edeceğiz. Ne yaparsanız yapın ben ve binlerce vakıf gönüllümüz #MilliTeknolojiHamlesi'nden dönmeyecek." ifadelerini kullandı.

Selçuk Bayraktar'dan CHP'li Vekile İBB Tepkisi: 41 Kuruş Dahi Para Almadı
Selçuk Bayraktar\'dan CHP\'li Vekile İBB Tepkisi: 41 Kuruş Dahi Para Almadı

Son Dakika Güncel Selçuk Bayraktar'dan CHP'li Vekile İBB Tepkisi: 41 Kuruş Dahi Para Almadı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

  • Beylikdüzü'nde Yağmurda Kaza: Sürücü Hayatını Kaybetti
    02:34 Beylikdüzü'nde Yağmurda Kaza: Sürücü Hayatını Kaybetti

    Beylikdüzü'nde yağmur sebebiyle kayganlaşan yolda direksiyon hakimiyetini kaybeden bir otomobil sürücüsü, aydınlatma direğine çarptı. Kazada sürücü hayatını kaybetti. Olay yerine polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. Kaza sebebiyle bölgede yoğun trafik oluştu.

  • Akyazı'da annesinden para isteyen şahıs kendini ve annesini yaktı
    02:15 Akyazı'da annesinden para isteyen şahıs kendini ve annesini yaktı

    Sakarya'nın Akyazı ilçesinde para istediği annesinden ret cevabı alan bir şahıs, benzin dökerek kendisini ve annesini ateşe verdi. Olay sonucunda şahıs tutuklandı ve cezaevine gönderildi. Şahsın adliyeye sevk edilirken gazeteciye yönelik tepkisi de dikkat çekti.


Advertisement