VEFAT HABERLERİZİYARETÇİ DEFTERİKÜNYEİLETİŞİM
   

SELAM OLSUN YİĞİTLERE!

16 Ekim 2019

..............................

Bolu’da, yüzlerce vatandaş ve siyasi partilerin temsilcileri biraraya gelerek, Türk Silahlı Kuvvetleri’nin düzenlediği Barış Pınarı Harekatı’na destek olmak için yürüyüş düzenledi. Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan, Avrupa ülkelerine seslenerek "Türk milletini başkaları ile karıştırmayın"dedi. Özcan etkinlik sonunda asker selamı verdi.

Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan, Avrupa ülkelerine seslenerek "Türk milletini başkaları ile karıştırmayın" dedi. Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan, Türk milletinin zaman zaman siyasi görüşlerinin, dünya görüşlerinin farklı olabileceğini ve bazı meselelere farklı bakabildiğini de belirterek, "Ama mevzu bahis terörse ülkenin geleceği ise ikbali ise işte o zaman biz hep birlikte el ele kol kola birlikte yürürüz. İşte biz bu özel günlerde bir arada olmamız gereken günlerde hep bir araya gelmeyi başardığımız için binlerce yıldır esir olmuyoruz, esir edilemiyoruz." dedi.

ÖZCAN, ASKER SELAMI VERDİ

Batı dünyasının 2020 Avrupa Şampiyonası (EURO 2020) Elemeleri H Grubu 8. hafta maçında Fransa ile deplasmanda 1-1 berabere kalan A Milli Futbol oyuncularının gol sevinci esnasında verdiği asker selamını eleştirdiğini de anımsatan Özcan, "Batı dünyası maalesef el ele vermiş bir konuya takılıyor. Niye Türk futbolcular Fransa’da asker selamı verdi. Niye cimnastik dünya şampiyonu madalyasını alırken asker selamı verdi. Bunu anlayamıyorlar. Her Türk asker doğar. Biz hepimiz asker doğuyoruz o yüzden. Ben de terör örgütüne inat, Trump'a inat, UEFA'ya inat tüm Bolu halkı adına askerimize ve kahraman ordumuza saygılarımı sunuyorum." diyerek asker selamı verdi.

  • SELAM OLSUN YİĞİTLERE!
  • SELAM OLSUN YİĞİTLERE!
  • SELAM OLSUN YİĞİTLERE!
  • SELAM OLSUN YİĞİTLERE!
  • SELAM OLSUN YİĞİTLERE!
2 yorum yapılmış
  • Hakki
    16 Ekim 2019 • 12:18
    Akp,mhp,chp, iyi parti başkanlarının konusturulup saadet ve vatan partisi başkanlarının konusturulmamasini şiddetle kınıyorum.
  • helalolsun
    16 Ekim 2019 • 23:15
    partisinin görüşlerine karşı da olsa böyle bir organizasyona imza atmış asker selamını da çakmış yiğidi öldür hakkını yeme ak partili olarak kutluyorum tanju özcanı
     Yorum yazın
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
Web Hosting - Domain
EN ÇOK OKUNANLAR
VİDEO HABERLER
İzzet Baysal Caddesi Güler 2 İşhanı Kat 1 No-41 BOLU   Tel: 0532 709 63 26
© 2011 Tüm hakkı saklıdır. İçerik ve görseller "Telif Hakları Kanunu" ile korunmaktadır.