ŞEHZADELER SEÇİM VAATLERİNİ HAYATA GEÇİRİYOR

ŞEHZADELER (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 20.03.2017 - 14:12, Güncelleme: 20.03.2017 - 14:12
 

ŞEHZADELER SEÇİM VAATLERİNİ HAYATA GEÇİRİYOR

Manisa’da hayata geçirdiği birçok projeyle ilklere imza atan Şehzadeler Belediyesi, seçim vaatleri arasında yer alan yeni bir projeyi daha hayata geçiriyor. Geçtiğimiz günlerde ihalesi tamamlanan, Veziroğlu Mahallesinde yapılacak olan Şehzadeler Belediyesi Hobi Bahçeleri, projesinin temeli 24 Mart Cuma günü atılıyor. 
Göreve geldiği 2014 yılından itibaren yaptığı projelerle Manisa’da ilklere imza atan Şehzadeler Belediye Başkanı Ömer Faruk Çelik, yeni bir projeyi daha hayata geçiriyor. Seçim dönemi vaatleri arasında yer alan Hobi Bahçeleri projesi temel atmaya hazırlanıyor. Şehzadeler Belediyesi olarak Manisa’da ilklerin Belediyesi olduklarını ifade eden Başkan Çelik, “Şehzadeler Belediyesi olarak yeni bir projemizi daha hayata geçiriyoruz. Bugüne kadar yaptığımız birçok projede Manisa’da ilkleri hayata geçiren belediye olarak, Manisa’da ilk defa Hobi Bahçeleri projesini hayata geçiriyoruz. Geçtiğimiz günlerde ihalesi ve yer teslimi yapılan projemizin 24 Mart Cuma günü saat 11.30’da Veziroğlu Mahallemizde yapılacak tören ile temellerini atıyoruz. Toplamda 50 bin metrekarelik alan içerisinde yapılacak olan ve 318 adet bağımsız bahçeden oluşan Hobi Bahçelerinin her birinde 4,5 metrekare kapalı alan, 4,5 metrekare üzeri kapalı yanları açık teras alanları yapılacak. Her bir Hobi Bahçesi 90 metrekarelik bahçe kullanım alanına sahip olacaktır. Yine Hobi bahçeleri yatırımımız, Zafer Kalkınma Ajansı Destekli ‘Şehzadeler Güneş Topluyor’ isimli proje kapsamında 50 bin metrekarelik alanın tamamı 241 adet güneş enerjili aydınlatma direği ile aydınlatılacaktır. 318 adet hobi evi ve teras alanlarına güneş enerjili aydınlatma sistemi kurulacak ve telefon şarj üniteleri yerleştirilecektir. Enerji ve aydınlatma için toplamda 1 milyon 271 bin TL yatırım yapılacak olup, bu yatırımın 741 bin TL’si Zafer Kalkınma Ajansı, 530 bin TL’si ise belediyemiz tarafından karşılanacaktır. Hobi Bahçesi proje alanı içinde hobi evlerine ek olarak; 370 metrekare yeşil alana sahip çocuk oyun parkı, 60 metrekare Ahşap Güvenlik Binası, 75 metrekare betonarme sosyal tesis, idari bina, mescit ve tuvaletler bulunacaktır. Hobi Bahçeleri alanımızın içerisinde, 12 bin 240 metrekare kilit parke taşı döşenmiş otopark yapımı, 5 bin 70 metrekare stabilize ara yol yapımı, proje alanı çevresinde 2 metre yüksekliğinde 1076 metre panel çit yapımı, hobi evleri bahçeleri tarla sınırlarında 7 bin 300 metre 80 santimetre yüksekliğinde panel çit yapımı, 1911 metre yol ve bahçe bordür döşenmesi işleri de yapılacaktır. Manisa’ya artı bir değer kazandıracak olan hobi bahçeleri projemizi de 8 ay gibi kısa bir sürede açmayı hedefliyoruz” dedi. “Vatandaşlarımız streslerini hobi bahçelerinde atacaklar” Hobi Bahçeleri projesinin tamamlanmasının ardından vatandaşların en uğrak mekanı haline geleceğini ifade eden Şehzadeler Belediye Başkanı Ömer Faruk Çelik, “Hobi Bahçeleri projemiz tamamlandıktan sonra, halkımızın özelikle hafta sonları şehrin stresinden uzaklaşmak için aileleri ve çocukları ile birlikte gidip, hem piknik yapabilecekleri hem de hoşça vakit geçirebilecekleri güzel bir eseri. Manisa’ya kazandırmış olacağız. Bütün bir hafta işin ve şehrin stresine maruz kalan vatandaşlarımız, Hobi Bahçelerinde hem streslerini atabilecekler hem de istedikleri sebze ve meyveleri bahçelerinde yetiştirebilecekler” dedi.
Manisa’da hayata geçirdiği birçok projeyle ilklere imza atan Şehzadeler Belediyesi, seçim vaatleri arasında yer alan yeni bir projeyi daha hayata geçiriyor. Geçtiğimiz günlerde ihalesi tamamlanan, Veziroğlu Mahallesinde yapılacak olan Şehzadeler Belediyesi Hobi Bahçeleri, projesinin temeli 24 Mart Cuma günü atılıyor. 
Göreve geldiği 2014 yılından itibaren yaptığı projelerle Manisa’da ilklere imza atan Şehzadeler Belediye Başkanı Ömer Faruk Çelik, yeni bir projeyi daha hayata geçiriyor. Seçim dönemi vaatleri arasında yer alan Hobi Bahçeleri projesi temel atmaya hazırlanıyor. Şehzadeler Belediyesi olarak Manisa’da ilklerin Belediyesi olduklarını ifade eden Başkan Çelik, “Şehzadeler Belediyesi olarak yeni bir projemizi daha hayata geçiriyoruz. Bugüne kadar yaptığımız birçok projede Manisa’da ilkleri hayata geçiren belediye olarak, Manisa’da ilk defa Hobi Bahçeleri projesini hayata geçiriyoruz.

Geçtiğimiz günlerde ihalesi ve yer teslimi yapılan projemizin 24 Mart Cuma günü saat 11.30’da Veziroğlu Mahallemizde yapılacak tören ile temellerini atıyoruz. Toplamda 50 bin metrekarelik alan içerisinde yapılacak olan ve 318 adet bağımsız bahçeden oluşan Hobi Bahçelerinin her birinde 4,5 metrekare kapalı alan, 4,5 metrekare üzeri kapalı yanları açık teras alanları yapılacak. Her bir Hobi Bahçesi 90 metrekarelik bahçe kullanım alanına sahip olacaktır. Yine Hobi bahçeleri yatırımımız, Zafer Kalkınma Ajansı Destekli ‘Şehzadeler Güneş Topluyor’ isimli proje kapsamında 50 bin metrekarelik alanın tamamı 241 adet güneş enerjili aydınlatma direği ile aydınlatılacaktır. 318 adet hobi evi ve teras alanlarına güneş enerjili aydınlatma sistemi kurulacak ve telefon şarj üniteleri yerleştirilecektir. Enerji ve aydınlatma için toplamda 1 milyon 271 bin TL yatırım yapılacak olup, bu yatırımın 741 bin TL’si Zafer Kalkınma Ajansı, 530 bin TL’si ise belediyemiz tarafından karşılanacaktır. Hobi Bahçesi proje alanı içinde hobi evlerine ek olarak; 370 metrekare yeşil alana sahip çocuk oyun parkı, 60 metrekare Ahşap Güvenlik Binası, 75 metrekare betonarme sosyal tesis, idari bina, mescit ve tuvaletler bulunacaktır. Hobi Bahçeleri alanımızın içerisinde, 12 bin 240 metrekare kilit parke taşı döşenmiş otopark yapımı, 5 bin 70 metrekare stabilize ara yol yapımı, proje alanı çevresinde 2 metre yüksekliğinde 1076 metre panel çit yapımı, hobi evleri bahçeleri tarla sınırlarında 7 bin 300 metre 80 santimetre yüksekliğinde panel çit yapımı, 1911 metre yol ve bahçe bordür döşenmesi işleri de yapılacaktır. Manisa’ya artı bir değer kazandıracak olan hobi bahçeleri projemizi de 8 ay gibi kısa bir sürede açmayı hedefliyoruz” dedi.

“Vatandaşlarımız streslerini hobi bahçelerinde atacaklar”
Hobi Bahçeleri projesinin tamamlanmasının ardından vatandaşların en uğrak mekanı haline geleceğini ifade eden Şehzadeler Belediye Başkanı Ömer Faruk Çelik, “Hobi Bahçeleri projemiz tamamlandıktan sonra, halkımızın özelikle hafta sonları şehrin stresinden uzaklaşmak için aileleri ve çocukları ile birlikte gidip, hem piknik yapabilecekleri hem de hoşça vakit geçirebilecekleri güzel bir eseri. Manisa’ya kazandırmış olacağız. Bütün bir hafta işin ve şehrin stresine maruz kalan vatandaşlarımız, Hobi Bahçelerinde hem streslerini atabilecekler hem de istedikleri sebze ve meyveleri bahçelerinde yetiştirebilecekler” dedi.
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve manisadenge.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.