ŞEHZADE MEHMET ORTAOKULU'NUN ADI DEĞİŞTİ

MANİSA GÜNDEMİ (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 25.08.2016 - 10:06, Güncelleme: 25.08.2016 - 10:06
 

ŞEHZADE MEHMET ORTAOKULU'NUN ADI DEĞİŞTİ

Manisa'da FETÖ operasyonları kapsamında kapatılan Şehzade Mehmet Orta Okulu'nun adı değiştirildi.
FETÖ'nün darbe girişimi sırasında Özel Kuvvetler Komutanlığı'nda darbeci generali vurduktan sonra şehit edilen Piyade Astsubay Kıdemli Başçavuş Ömer Halisdemir'in ismi verildi. 15 Temmuz darbe girişiminde şehit olan Ömer Halisdemir'in adının Manisa'da yaşatılacak olmasına da Manisa Cumhuriyet Başsavcısı Akif Celaleddin Şimşek ise sosyal medyadan paylaşımda bulundu; "Kıymetli kızım, sen bize vatanı kurtaran yiğit babanın emanetsin. Manisa olarak vefa borcumuzu her daim ödeyeceğiz.  Şehzade Mehmet Orta Okulunun adı;Şehit Ömer HALİSDEMİR olarak değiştirilmiştir. Tüm Manisaya hayırlı olsun…"
Manisa'da FETÖ operasyonları kapsamında kapatılan Şehzade Mehmet Orta Okulu'nun adı değiştirildi.
FETÖ'nün darbe girişimi sırasında Özel Kuvvetler Komutanlığı'nda darbeci generali vurduktan sonra şehit edilen Piyade Astsubay Kıdemli Başçavuş Ömer Halisdemir'in ismi verildi.

15 Temmuz darbe girişiminde şehit olan Ömer Halisdemir'in adının Manisa'da yaşatılacak olmasına da Manisa Cumhuriyet Başsavcısı Akif Celaleddin Şimşek ise sosyal medyadan paylaşımda bulundu; "Kıymetli kızım, sen bize vatanı kurtaran yiğit babanın emanetsin. Manisa olarak vefa borcumuzu her daim ödeyeceğiz.  Şehzade Mehmet Orta Okulunun adı;Şehit Ömer HALİSDEMİR olarak değiştirilmiştir. Tüm Manisaya hayırlı olsun…"




Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve manisadenge.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.