Ahmet Önal | Kırıkkale Belediye Başkanı - Kırıkkale Haber, Son Dakika Kırıkkale Haberleri
GündemManşet

Şehit ve Gazi Ailelerine iftar yemeği

Haber71.Net - Google News | Abone Ol

Yıldırımlar Dinlenme Tesisleri tarafından şehit aileleri ile gazilere iftar yemeği verildi. Birlik ve beraberliğin sağlandığı yemekte duygusal anlarda yaşanırken, bir daha böyle acıların yaşanmaması için dualar edildi.

 

AİLELERİ YALNIZ BIRAKMADILAR

İftar yemeğine Yıldırımlar Dinlenme Tesisler Yönetim Kurulu Başkanları Halis Kahraman, Tuncay Karaoğlu, Türkiye Harp Malulü Gaziler, Şehit Dul ve Yetimleri Derneği Kırıkkale Şubesi Başkanı Rifat Öcal, ve tüm üyeleri, Yahşihan İlçe Müftüsü Muharrem Evcimen ile çok sayıda davetli katıldı.

 

BİRLİK VE BERABERLİK SERGİLENDİ

Genel Müdür yaptığı açıklamada, “Yıldırımlar tesisimiz Kırıkkale’ye ve Ankara-Samsun yol güzergâhlarından yolculuk eden tün vatandaşlarımıza hizmet vermekte. Bundan öncede gerçekleşmiş olan iftar programlarına bu yılda Türkiye Harp Malulü Gaziler, Şehit Dul ve Yetimleri Derneği Kırıkkale Şubesi Başkanı Rifat Öcal, arayarak iftar programımıza davet ettik.

Haber71.Net Editor

Kırıkkale'nin Haber Portalı Haber71.Net'in editörü tarafından Kırıkkale haberlerinin son dakika ve hızlı bir şekilde ziyaretçilerine ulaştırmayı hedeflemektedir.
0 0 votes
Haber Değerlendirme
Subscribe
Bildir

guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments
Başa dön tuşu
0
Would love your thoughts, please comment.x