1. HABERLER

  2. GÜNDEM

  3. GÖLBAŞI

  4. Şehit ve gazi ailelerine iftar yemeği
Şehit ve gazi ailelerine iftar yemeği

Şehit ve gazi ailelerine iftar yemeği

Gölbaşı Kaymakamlığı ve Gölbaşı Belediyesi şehit ve gazi ailelerine iftar yemeğine verdi.

A+A-

Akalın Tesisleri’nde düzenlenen iftar programına, Gölbaşı Kaymakamı Şenol Esmer, Başkan Duruay, Gölbaşı İlçe Jandarma Komutanı Murat Kuyucu, Gölbaşı İlçe Emniyet Müdürü Murat Buğatekin, Ak Parti İlçe Başkanı Osman Karaaslan, MHP İlçe Başkanı Ersin Pehlivan, CHP İlçe Başkanı Bülent Elikesik, kaymakamlık ve belediye birim müdürleri,  şehit aileleri ve gaziler katıldı.

ŞEHİT VE GAZİLERİMİZİN SAYESİNDE OLDU

Gölbaşı Kaymakamı Şenol Esmer yaptığı konuşmada  “Bu ülke hiçbir zaman bir tepside bize sunulmadı. Bu vatanı, vatan yapmak için geçmişten bu yana bin yıldır kanlarını veren alın teri döken en sonunda da bunu zirve noktası olan 15 Temmuzda da kanları pahasına mermilere göğsünü geren şehitlerimizin ve gazilerimizin sayesinde vatan oldu” dedi.

HER YERDE ŞEHİTLERİMİZİN KANI VAR

Belediye Başkanı Fatih Duruay ise programa katılan herkese teşekkür ederek , “ Biz vatan ve bayrak için canımızı, kanımızı ve malımızı her zaman feda edebilecek bir milletiz. Bunu 15 Temmuzda bütün dünya’ya gösterdik. Etrafımızda ki ülkelere baktığımız zaman topraklarında petrol ve doğal gaz fışkırır ama bizim toprakların her yerinde şehitlerimizin kanı var. Bunun için burası bizim için vatan” dedi.

KAYMAKAMDAN ANLAMLI TALİMAT

İftar programında en dikkat çeken detayda bu güne kadar yapılan organizasyonların aksine bu sefer yemekler önce protokole değil şehit aileleri ve gazi ve ailelerine dağıtıldı. Kaymakam Esmer'in talimatıyla önce yemekler şehit ve gazi ailelerine verildi.  

 

 
Bu haber toplam 2413 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.