19 Eylül Şehit ve Gaziler Haftası münasebetiyle Best Western Premier Sakarya Yönetimi şehit ve gazi ailelerini bu özel günlerinde unutmadı.

Ziyarette; BW Premier Sakarya Yönetim Kurulu Danışman Üyesi Hasan Şendil, Genel Müdür Ümit Şilfeler Aliefendioğlu, Basın ve Halkla İlişkiler Müdürü İlknur Çakar ve Güvenlik Amiri Özkan Şeker hazır bulundular.

Erzurum’ da bölücü terör örgütüne yönelik yürütülen operasyonda şehit olan 24 yaşındaki Jandarma Uzman Çavuş Yakup Yılmaz’ın ailesi ve 1994 yılında terör ile mücadele esnasında Erzincan’da gazi olan Hüsamettin Aybaş Best Western Premier Sakarya yönetimi tarafından ziyaret edildi. Şehit annesi olan Emine Hanım’ın anlattıklarıyla duygu dolu anlar yaşanırken başta şehidimiz Yakup Yılmaz olmak üzere tüm gazi ve şehitlerimiz minnet ile anıldı.

Genel Müdür Aliefendioğlu; sizleri bizatihi evinizde ziyaret etmek, acınızı ve yaşadıklarınızı paylaşmak istedik. Vatanımız için canlarını seve seve feda eden kahraman şehitlerimize bu vesile ile bir kez daha Allah’tan rahmet, sizlere sabır diliyorum. Gazilerimize de sağlıklı ve huzurlu bir ömür diliyorum” ifadelerini kullandı.

Best Western Premier ailesi olarak her zaman yanınızda olduğumuzu bilmenizi isteriz, dedi.

Yılmaz ve Aybaş aileleri, bu ziyaretten dolayı çok mutlu olduklarını dile getirerek, yanımızda olduğunuz ve kapımızı açtığınız için teşekkür ederiz, dediler.