Bu haber kez okundu.

Şehit ve Gazi Aileleri Federasyonundan Kurum Müdürlerine Ziyaret
banner229

Şehit ve Gazi Aileleri Federasyonu Başkanı Kazım Ensarioğlu ve yönetim kurulu üyeleri, SGK İl Müdürü Abdulcelil İlbaş, İş-Kur Müdürü Ömer Aslan ve Aile Sosyal Politikalar Müdürü Gökhan Marakçı’yı ziyaret ettiler.

Şehit ve Gazi Aileleri Federasyonu Başkanı Kazım Ensarioğlu dernek faaliyetleri hakkında bilgi alan kurum müdürleri, yönetim kurulu üyeleriyle de sohbet etti.

Ziyarette Siirt Şehit ve Gazi Aileleri Federasyonu Başkanı Kazım Ensarioğlu kurum müdürlerinin şehit aileleri ve gazilere gösterdikleri ilgi ve alakalarından dolayı teşekkür ederek, Federasyon adına hazırladıkları plaketleri SGK İl Müdürü Abdulcelil İlbaş, İş-Kur Müdürü Ömer Aslan ve Aile Sosyal Politikalar Müdürü Gökhan Marakçı’ya takdim ettiler. 

SGK İl Müdürü Abdulcelil İlbaş, İş-Kur Müdürü Ömer Aslan ve Aile Sosyal Politikalar Müdürü Gökhan Marakçı, Şehit ve Gazi Aileleri Federasyonu Başkanı Kazım Ensarioğlu ve yönetim kurulu üyelerinin yapmış oldukları ziyaretten dolayı teşekkür ederek,  tüm şehit ve gazi ailelerinin devlete, millete emanet olduğunu ifade ederek, tüm kamu personelleri olarak her zaman şehit aileleri, gaziler ve gazi yakınlarının yanında olduklarını, gazilerin vatan, bayrak, millet gibi kutsal değerler uğruna savaştıklarının altını çizdiler.

Şehit ve Gazilerimize yapılan her şey, size verilen her destek kutsaldır, büyük bir görevdir. Gazisine, şehit yakınına sahip çıkan bir millet ayakları üzerinde daha güçlü durur. Çünkü siz bu vatan, bu bayrak, bu memleket adına mücadele ediyorsunuz diye konuştular.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.