son haberler

Şehit ve Gazi Aileleri Derneği’nden Kaymakam’a Ziyaret!

Yayınlanma Tarihi: 6 Şubat 2020 okunma

Şehit ve Gazi Aileleri Derneği’nden Kaymakam’a Ziyaret!
Gündem
0

Fatsa, Ünye ve Çevre İlçeleri Şehit ve Gazi Aileleri Derneği Başkanı yönetim kurulu üyeleri Ünye Kaymakamı Ümit Hüseyin Güney’i ziyaret ederek Hükümet Konağı içinde Derneğe bir oda tahsis edilmesini istediler.

Fatsa, Ünye ve Çevre İlçeleri Şehit Ve Gazi Aileleri Derneği  Onursal Başkanı Adnan Sobi yaptığı açıklamada, “Ünye Kaymakamımız sayın Ümit Hüseyin Güney’i ziyaret ettik. Ziyaretimizin amacı; Derneğimizin kurulduğundan bugüne kadar, tüm faaliyetlerimizi yakından takip ederek, destekleyen, Şehit ve Gazi Ailelerimizin iyi gününde, kötü gününde, gecesinde ve gündüzünde her zaman yanında olan samimi ve  güçlü desteklerini esirgemeyen çok kıymetli Ünye Kaymakamımıza hem teşekkür, hem de nezaket ziyaretinde bulunmaktır” dedi.

Şehit adlarının yazıldığı tabelalarda iyileştirme

Başkan Sobi ayrıca “Ziyaretimizde, Ordu Büyükşehir Belediye Başkanımız Sayın Dr. Mehmet Hilmi Güler ‘e yapacağımız ziyarette öneri ve talep olarak sunacağımız, Ülkemizde ve bölgemizde bir ilk olacak, sokak isimleri verilmiş şehitlerimizin sokak tabelalarının iyileştirilmesi ve kimlik kazanması için yaptığımız tabela çalışmamızla ilgili fikir alış verişinde bulunduk. Sn. Kaymakamımız düşüncemizin çok özel, önemli ve haklı bir talep olduğunu, ayrıca çok güzel olacağını dile getirdi. Ayrıca, derneğimizin Hükümet Konağında bir temsil odası olması talebimizi ifade ettik.  Kendileri her zaman ve her konuda olduğu gibi bu talebimizle de ilgileneceğini ve destek olacağını bizlere iletti. Dernek olarak amacımız, Ünye, Fatsa ve tüm komşu ilçelerimizde bulunan şehit ve gazi ailelerimizin daha mutlu ve sorunsuz yaşamaları için çalışmak ve aynı zamanda il dışından gelecek olan tüm şehit ve gazi ailelerimizin de aynı mutluluğu ilimiz ve ilçelerimizde yaşamalarını sağlamaktır.” diye konuştu.

Ziyarete Fatsa, Ünye ve Çevre İlçeleri Şehit ve Gazi Aileleri Derneği olarak, Dernek Başkanı Adem Çiçek, Başkan Yardımcısı ve Ünye Temsilcisi Murat Alemdar, Fatsalı Şehit Binbaşı Ümit Karamustafa’nın Babası Sebahattin Karamustafa, Hakkari Çukurca Gazisi Korganlı Hasan İban, Şehit Naci Emil’ in kardeşi dernek yönetim kurulu Üyesi Murat Emil, Şehit Babası İlhan Kart, Şehit Babası İbrahim Ustaoğlu, Şehit Babası Mustafa Ustaoğlu, Şehit Babası Veli Çubuk ve dernek üyeleri katıldı.

Siz de yorum yapın, görüşlerinizi belirtin.