Şehit Necmi Çakır Anadolu Lisesi öğrencilerinden bilim fuarı

Of Şehit Necmi Çakır Anadolu Lisesi tarafından düzenlenen TÜBİTAK 4006 Bilim Fuarında öğrenciler tarafından hazırlanan eserler ziyaretçilerin beğenisine sunuldu.

Şehit Necmi Çakır Anadolu Lisesi öğrencilerinden bilim fuarı

Of'un önemli eğitim- öğretim kurumu olan Şehit Necmi Çakır Anadolu Lisesi tarafından düzenlenen TÜBİTAK 4006 Bilim Fuarı kapılarını ziyaretçilerine açtı.

 

2019- 2020 eğitim öğretim yılının Of'taki ilk bilim şenliği olan TÜBİTAK 4006 Bilim Fuarı açılış kurdelesini Of Kaymakamı Eyüp Fırat, Of Belediye Başkan Yardımcısı Şevki Saral, KTÜ Of Teknoloji Fakültesi Dekanı Prof. Dr. İrfan Acar ve Of İlçe Milli Eğitim Müdürü İdris Kabahasanoğlu birlikte kestiler. 

 

Edebiyat, Tarih, Fizik, Kimya, Biyoloji, Coğrafya, İngilizce ve folklar gibi alanlarda 20 proje 20 öğretmenin koordinatörlüğünde 64 öğrencinin katılımıyla yapılan Bilim Fuarı katılımcıların takdirini topladı. Kaymakam Eyüp Fırat ve ziyaretçilerin beğenisini toplayan Bilim Fuarı öğrencilerin konu hâkimiyeti ve projeleri sunumu da ayrı bir beğeni topladı. 

 

Kaymakam Eyüp Fırat açılışını yaptığı Şehit Necmi Çakır Anadolu Lisesi TÜBİTAK 4006 Bilim Fuarı için,"Emeği geçen, idareci, öğretmen ve öğrencilerimizi tebrik ediyorum. Projeler çok çok anlamlı ve hayatın içinden projeler olmuş. Sergide öğrencilerimizin sunumları, kendilerine güvenleri gelecek adına bizleri son drece mutlu eden başka bir durum olmuştur. Ben inanıyorum ki burada öğrencilerimizin elde ettikleri bilgi ve tecrübeler onların ileriki hayatlarında olumlu etki yapacaktır. Tekrar emeği geçenleri tebrik ediyor, başarılarınızın devamını diliyorum." dedi. 

 

Fuar ziyaretinin ardından Okul Müdürü Vehap Kurt ziyaretçilerine ev yapımı yemekler ikram etti. Müdür Kurt ziyaretleri nedeniyle tüm katılımcılara teşekkür etti. 

 

Şehit Necmi Çakır Anadolu Lisesinde 4006 TÜBİTAK Bilim Fuarı Of Kaymakamı Eyüp Fırat, Of Belediye Başkan Yardımcısı Şevki Saral, KTÜ Of Teknoloji Fakültesi  Dekanı Prof.Dr. İrfan Acar, Of İlçe Milli Eğitim Müdürü İdris Kabahasanoğlu, İlçe Milli Eğitim Şube Müdürü Süleyman Bedir,  Daire Amirleri, Okul Müdürleri, Öğretmenler, öğrenciler ve veliler katıldı.

Of Ajans

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner81

banner22

banner21

banner24