• İHSANBAŞKAN

ŞEHİT BABASI KAYMAKAMI MISIR YEMEYE DAVET ETTİ

SAMSUN HABER Haber Girişi : 25 Mayıs 2020 21:51
ŞEHİT BABASI KAYMAKAMI MISIR YEMEYE DAVET ETTİ
Görev yaptığı süre içerisinde bütün vatandaşların gönlünde taht kuran ve yediden yetmişe herkes tarafından sevilen Kavak Kaymakamı İbrahim Engin Şenay ziyaret için gittiği Alaçam Mahallesinde Şehit babası Nafi amcayı ziyaret ederek hal hatır sordu.
ŞEHİT BABASI KAYMAKAMI MISIR YEMEYE DAVET ETTİ

Görev yaptığı süre içerisinde bütün vatandaşların gönlünde taht kuran ve yediden yetmişe herkes tarafından sevilen Kavak Kaymakamı İbrahim Engin Şenay ziyaret için gittiği Alaçam Mahallesinde Şehit babası Nafi amcayı ziyaret ederek hal hatır sordu. 

ŞENAY :  SÖZ VERDİM TEKRAR GİDECEĞİM

"Bir şehit Babası Nafi amca , Alaçam köyünden. Oğlunu vatan için şehit vermiş, Devletin Kaymakamı onların sağlığı için ayaküstü bayramlaşınca, içine sinmedi. Mısır  zamanı tekrar sözleştik" dedi.

Kavyakam İbrahim Engin Şenayın Şehit babasıyla sohbet ederken gösterdiği mütevazılık görenleri duygulandırdı. Kavaklı vatandaşlar kaymakamlarından çok memnun olduklarını ifade ederek o bizim gönüllerimiz fethetti.  Onu varlığı bize güç ve güven veriyor diyerek konuştular.  
Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.