26 Nisan 2024 Cuma   

ŞEHİT AİLELERİNE BAYRAM ZİYARETİ

ŞEHİT AİLELERİNE BAYRAM ZİYARETİ
 

Bayrampaşa Kaymakam Dr. Soner Şenel ve Belediye Başkanı Atila Aydıner, Kurban Bayramı nedeniyle ilçedeki şehit ailelerini ziyaret etti.
Şenel ve Aydıner, sağlık çalışanları, emniyet mensupları, itfaiye personeli ve zabıtaları ziyaret etti, vatandaşlar ile esnaflarla da bayramlaştı.
Bayrampaşa Kaymakamı Dr. Soner Şenel ve Belediye Başkanı Atila Aydıner, Kurban Bayramı dolayısıyla, Bayrampaşalı şehitler Pilot Kurmay Yüzbaşı Mustafa Delikanlı ile Piyade Onbaşı Engin Mayın’ın ailelerini ziyaret etti. Her iki ailenin buruk geçen bayramını tebrik eden Şenel ve Aydıner, tüm şehitler gibi Bayrampaşalı şehitleri hiçbir zaman unutmayacaklarını belirterek, her zaman yanlarında olduklarını ifade ettiler.

POLİS, İTFAİYE, ZABITA VE SAĞLIK ÇALIŞANLARINA ZİYARET

Kaymakam Dr. Soner Şenel, Belediye Başkanı Atilla Aydıner, Belediye Başkan Yardımcısı Ahmet Tüfekçi ile Kartaltepe Yeni Camiinde Cuma Namazı sonrası cami cemaati ve görevli personel ile sosyal mesafe kurallarına uygun olarak bayramlaştılar. Şenel, Aydıner ve Tüfekçi, ardından Bayrampaşa Belediyesi Zabıta Müdürü Dilber Sarıtaş ve Bayrampaşa Sağlık Müdürü Yardımcısı Dr. Aydın Korkmaz ile birlikte Bayrampaşa'da gece gündüz demeden özveri ile çalışan İstanbul İtfaiyesi personelini ziyaret ederek bayramlarını kutladı. Heyet daha sonra Bayrampaşa ilçe Emniyet Müdürlüğü Bayrampaşa Polis Merkezini ziyaret ederek, fedakarca çalışan emniyet teşkilatının her bir ferdinin kurban bayramını  kutladı. Ardından Bayrampaşa Haseki Topçular Semt Polikliniği çalışanlarını ziyaret eden heyet, pandemi sürecinde fedakarca çalışan tüm sağlık çalışanlarının bayramını tebrik etti. Bayrampaşa ilçe Emniyet Müdürlüğü Yıldırım Polis Merkezini ziyaret eden Şenel, Aydıner ve Tüfekçi, emniyet teşkilatının tüm çalışanlarının Kurban Bayramı’nı kutladı. Bayrampaşa’da bulunan kurban kesim alanlarını denetleyen Şenel ve Aydıner çalışmalar hakkında bilgiler alırken, daha sonra ise ilçede bulunan vatandaşlar ve esnaflarla bayramlaştı. Son olarak Bayrampaşa Belediyesi Zabıta Müdürlüğünü ziyaret eden Şenel ve Aydıner, görevi başında özveri ile çalışan tüm zabıta personelinin bayramlarını tebrik ettiler. İlçedeki sağlık çalışanları, emniyet mensupları, itfaiye personeli ve vatandaşlar ile de bayramlaşan Bayrampaşa Kaymakamı Dr. Soner Şenel, “Bayramın başta Bayrampaşa ilçemiz olmak üzere tüm ülkemize, sağlık, barış, huzur ve mutluluk getirmesini diliyor, bütün hemşerilerimi sevgi, saygı ve muhabbetle selamlıyorum” diye konuştu. Belediye Başkanı Atila Aydıner de yaptığı bayram ziyaretlerinde, “Bayramlarımız, sevinci ve kederi paylaştığımız; milli birlik duyguları ile kaynaştığımız, bizi biz yapan en büyük manevi değerlerimizdir” ifadelerini kullandı.

 

Tarih: 04 Ağustos 2020 Salı    Hit: 4470

Fotoğraflar
  • #
  • #
  • #
Henüz yourm yapılmadı, ilk yorum yapan sen ol