Şehit Ailelerine Bayram Ziyareti

0
57

İskenderun Kaymakamı İskender Yönden, İskenderun Belediye Başkanı Fatih Tosyalı, İlçe Müftüsü Osman Şekerci ve İlçe Yazı İşleri Müdürü Mehmet Gök ile birlikte şehit ailelerine bayram ziyareti gerçekleştirdi. Protokol üyeleri, kahraman şehitlerimiz için dualar ederek tüm şehitlerimize bir kez daha Allah’tan rahmet diledi.

Şehit ailelerine herhangi bir istek, ihtiyaç ya da sorunları olup olmadığı yönünde sohbet eden Kaymakam Yönden, daha sonra Türk Bayrağı işlemeli özel bir hediye takdim ederek, bu müstesna bayram sevincini pekiştirdi.

Her zaman şehit ve gazi ailelerimizin yanında olduklarını belirten Belediye Bakan Fatih Tosyalı da; “Şehitlerimize Allah’tan rahmet, gazilerimize uzun ömürler, sağlıklı ve sıhhat dolu bir yaşam diliyorum. İlçe Kaymakamımız ile birlikte, kentimizde ikamet eden gazilerimiz ve şehit ailelerimizi ziyaret ediyor, onların Ramazan Bayramlarını tebrik ediyoruz. Şehit ve gazi ailelerimizi ziyaret etmek, dertlerini ve sorunlarını dinlemek bizlerin görevi olduğu kadar, yanlarında olmak bizleri de mutlu ediyor. Her zaman yanlarındayız” dedi.

Gazi ve şehit yakınları ise ziyaretten duydukları memnuniyeti ifade ettiler. Ziyaretlerde şehitlerimizin ruhuna kuranı kerim okunarak tüm şehitlerimiz için dualarda edildi. (Haber: Doğan SÜSLÜ)

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here