Bu haber kez okundu.

Şehit Aileleri ve Gaziler Yemekte Buluştu
banner229

Siirt Valiliği, Fetullahçı Terör Örgütü'nün (FETÖ) 15 Temmuz hain darbe girişiminin 2'nci yıl dönümü nedeniyle 15 Temmuz şehitleri anısına yemek verdi.

Polis Evi'nde düzenlenen programa Siirt Valisi Ali Fuat Atik ve eşi Fulya Atik, Siirt Belediye Başkan Vekili Ceyhun Dilşad Taşkın, Siirt Cumhuriyet Başsavcısı İbrahim Cansever, İl Jandarma Komutanı Albay Kemal Benek,kurum müdürleri, şehit aileleri ve gaziler katıldı.

Programda konuşan Vali Atik, bundan 2 yıl önce ruhunu şeytana satan Pensilvanyalı katillerin ülkeyi bölmek için kast ettikleri darbe girişiminin milletin ferasetiyle bertaraf edildiğini söyledi.

15 Temmuz şehitlerinin anısına düzenlenen programa teşriflerinden dolayı herkese teşekkür eden Vali Atik, "Milletimizin ferasetiyle, tarihten gelen birlik ve beraberlik duygularıyla bu saldırıyı hep birlikte bertaraf ettik. Bu alçaklar, ülkemizde yabancı bir bayrağın dalgalanmasını arzu gördüler.

Mabedimize namahrem eli sürmek istediler, ama bizim milletimiz buna izin vermedi. Hiç kimse bu devleti bölemeyecek bu milleti birbirlerinden ayıramayacak. Sizler oldukça bu toprakları bizden kimse alamayacak.

Bu vesileyle şehitlerimize Allah'tan rahmet, gazilerimize acil ifalar diliyorum. Allah bir daha bize 15 Temmuzları yaşatmasın" dedi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.