Şehit aileleri en kutsal emanetimiz

Şehit aileleri en kutsal emanetimiz

BİRLİK VE BERABERLİĞİMİZİ ŞEHİTLERİMİZE BORÇLUYUZ

Şehit aileleri en kutsal emanetimiz

Kamu Hastaneler Birliği Genel Sekreteri, Mustafa Boyabatlı, 18 Mart Çanakkale Zaferi Ve Şehitleri anma günü Haftası dolayısıyla Genel Sekreterlik Toplantı salonunda Vatan İçin Can Verenler Derneğine ve Türk Harp Malulü Gazi Şehit Dul ve Yetimler Derneğine yemek verdi.

BİRLİK VE BERABERLİK

Yemeğe Vatan İçin Can Verenler Dernek Başkanı Mümtaz Torunlu, Türk Harp Malulü Gazi Şehit Dul Ve Yetimler Derneği Başkanı Rıfat Öcal ve ilimizdeki Gazi ve Şehit yakınları katıldı. Genel Sekreter Boyabatlı, Kırıkkale´nin Sağlık ve sosyal açıdan çok geliştiğini Şehit Dul Yetim ve Gazilerimize Her zaman kapılarının sonuna kadar açık olduğunu belirterek ?Sizler için ne yapsak azdır Şehitlerimiz var oldukça bu ülkeyi hiç kimse bölmeye yeltenemez? dedi.

TEŞEKKÜR ETTİLER

Vatan İçin Can Verenler Dernek Başkanı Mümtaz Torunlu ve Türk Harp Malulü Gazi Şehit Dul Ve Yetimler Derneği Başkanı Rıfat Öcal Kırıkkale´de 183 şehit olduğunu belirterek dernek hakkında bilgiler verdi. Şehit aileleri olarak her zaman devletin ve kurumların ve devletin yanında olduklarını belirttiler. Şehit aileleri yemek programı için Boyabatlıya teşekkür ettiler.



1

Liseli Gençler İftarda Buluştu

2

Limonata Günü’nde Limonatalar Başkan Türkyılmaz’dan

3

Kendisi küçük acısı büyük

4

Bina sayımızda Yüzde 59 artış

5

Ihlamur Çocuklar için Doğal bir antibiyotik

6

Ekmeğini klarnetten kazanıyor

7

Şehit yakınlarının duygusal ve mutlu günü