Ekonomi

Şehirlerarası yolculuk yapmak isteyenler için biletler satışa çıktı!

Kovid-19 salgınının tüm dünyaya yayılmasının ardından Sağlık Bakanlığı tarafından kurulan Koronavirüs Bilim Kurulunun önerisiyle Türkiye’de de yurt içi ve dışı uçuşlara kapatmıştı.

ULAŞIMDA NORMALLEŞME ADIMLARI

Normalleşme süreci ile birlikte Ramazan Bayramı sonrasında ulaşımda da önemli adımlar atılacak. Ulaşımda atılacak normalleşme adımlarının başında hava yolu ve tren yolu sektöründe bilet satışları başladı.

HAVAYOLU 4 HAZİRANDA BAŞLAYACAK!

Havayolu seferlerin 4 Haziran itibarıyla başlaması tahmin edilirken ilk etapta iç hat daha sonra dış hatlarda uçak seferlerinin başlayacağı öğrenildi.

Şehirlerarası yolculuk yapmak isteyenler için biletler satışa çıktı!

TREN BİLETİ SATIŞLARI BAŞLADI

Demir yolu sektöründe ise konvansiyonel ve YHT hatlarında 28 Mayıs itibarıyla başlaması planlanan seferler için hazırlıklar devam ederken bugünden itibaren tren seferleri için biletler satılmaya başlandı. Normalleşme sürecinde YHT’ler 28 Mayıs’tan itibaren Ankara-İstanbul, Ankara-Eskişehir, Ankara-Konya, Konya-İstanbul hatlarında günde toplam 16 sefer yapacak. Tren biletleri öncelikle temassız olarak mobil uygulama/internet sitesinden ya da gişelerden satın alınabilecek. Çağrı merkezi ve acentelerden bilet satışı yapılmayacak.