Özellikle engelli vatandaşlar için hastane ve alışveriş merkezlerinin otoparkında tahsis edilen alanlar diğer sürücüler tarafından işgal edilmeye devam ediliyor. Tüm uyarılara ve kesilen trafik cezalarına rağmen duyarsız sürücüler, engellilerin yaşamlarını güçleştiriyor.

Şehir merkezinde bulunan bir alışveriş merkezinin otoparkında engelliler için ayrılan yere park edilen bir otomobil vatandaşları isyan ettirdi. Engelliler için özel olarak ayrılan yere park yapılması tepkilere neden olurken bu davranışların sürekli devam etmesi 'Şehirdeki hastane ve AVM otoparklarında denetim yok mu?' dedirtti.

Adatavir.com WhatsApp ihbar hattımıza gelen fotoğrafta 'engelli aracı' ibaresi bulunmayan bir otomobilin engelli park yerine park edildiği görülüyor.

Bu fotoğrafı çekip bize ulaştıran okuyucumuz, 'Bu duyarsız insanlar engelli yerine park etmekten ne zaman vazgeçecekler? Bir engelli gelirse aracını nereye bırakacak? Herkesin birer engelli adayı olduğunu unutmamalıyız. Asıl mesele zihniyet...' diye konuştu.