Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam

Darıca Final'de Veli Sempozyumu etkinliği gerçekleşti

Final Genel Merkezi'nin planlaması ile 23 Şubat 2020 Pazar Günü saat:11.30'da Final Okulları Eğitim Danışmanı Nurdoğan Arkış'ın Konferansı ve öncesinde eş zamanlı çalıştaylar gerçekleşti.

Darıca Final'de Veli Sempozyumu etkinliği gerçekleşti
24 Şubat 2020 - 19:41
 Çalıştayda Prof.Dr.Betül ÇOTUKSÖKEN,, Dr.Ali AKDOĞAN, PDR uzmanı Alparslan DARTAN, Kişisel Gelişim Uzmanı Haluk ÖZTEKİN, Uluslararası Eğt.Dan.Fulya Yalezan YILMAZ, Felsefese Grubu Öğrt.Ayla ÖZBAL sunum yaptı. 
Sempozyumda Ailede İletişim, Çocuklar Bizden, Biz Çocuklardan Öğrenirken, Ailelerde Yeni Nesil Farkı ve Dürtüsellik, Okul Başarısında Ailenin Rolü Sosyal Medya,Siber Zorbalık ve Aile Tutumları Çocuklar İçin Felsefe Eğitiminin Önemi konuları işlendi.
Darıca Final Okulları Genel Müdürü Murat Kaya yaptığı açıklamada ''Gerek eş zamanlı çalıştaylarda değerli bilim insanlarının sunumları gerekse Nurdoğan Arkış'ın konferansı çok olumluydu.Katılımcıların geri bildirimlerinden yararlı bir çalışma yaptığımızı anladık.
Okulumuzun tüm paydaşlarının gözlemleri ve katıldıkları oturumlar ayrıca konferans ile ilgili raporları da yapılan çalışmanın verimli porno bir etkinlik olduğu sonucunu doğurdu.Katılımcı olarak sunumları ile bizleri aydınlatan hocalarımıza günün anısına Tema Vakfı aracılığı ile adlarına dikilen fidan belgelerini TEMA YÖNETİMİ ile birlikte takdim ettik.
Sempozyumun afişi,kitapçığı,katılım belgesi ile ATATÜRK PORTRESİ idarecilerimizle takdim ettik. Katılım sağlayan herkese teşekkür ediyoruz'' dedi.