banner427

banner425
28 Mart 2024 Perşembe

Derince’de Sağlık Yatırımları Konuşuldu
banner406

SEDAŞ İZMİT MERKEZDEKİ PLANLANAN KESİNTİLER HAKKINDA BİLGİ VERDİ

SEDAŞ, Temmuz ayında iletim hattı direkleri için yatırım çalışması yapan TEİAŞ’ın (Türkiye Elektrik İletim A.Ş.) 154 Bin voltluk iletim hatlarının aynı yatırım çalışması ile yenilenmesi, iletken çekimlerinin 250 mesafe aralığındaki direklerin arasına çekilebilmesi için güvenlik amacıyla SEDAŞ’ın 34 Bin Voltluk dağıtım hatlarını aşağıya aldığını açıkladı

14 Eylül 2019 Cumartesi 14:19
SEDAŞ İZMİT MERKEZDEKİ PLANLANAN KESİNTİLER HAKKINDA BİLGİ VERDİ
SEDAŞ, Temmuz ayında iletim hattı direkleri için yatırım çalışması yapan TEİAŞ’ın (Türkiye Elektrik İletim A.Ş.) 154 Bin voltluk iletim hatlarının aynı yatırım çalışması ile yenilenmesi, iletken çekimlerinin 250 mesafe aralığındaki direklerin arasına çekilebilmesi için  güvenlik amacıyla SEDAŞ’ın 34 Bin Voltluk dağıtım hatlarını aşağıya aldığını açıkladı.  
 
SEDAŞ tarafından yapılan bilgilendirmede, Eylül ayında hafta sonları sürecek olan kapsamlı yatırım çalışması için planlanmış kesintileri www.sedas.com internet sitesinden 2 gün öncesinde duyurulduğu, İzmit’in merkezinde  TEİAŞ iletim hattı iletken kesiti artırımı ve yenileme çalışmalarında güvenlik gereği SEDAŞ ekipleri yanında, Büyükşehir ve İzmit Belediyesi zabıta ekiplerinin de TEİAŞ ekiplerine, çalışma yapılan yerlerde, vatandaşların güvenliği ve trafiğin akışı için destek verdiği belirtildi.  
 
SEDAŞ müşteri memnuniyetini gözeterek, tüketicilerin önlemlerini alabilmeleri açısından SEDAŞ’ın web sitesi sedas.com adresinde TEİAŞ’ın iletim hattı yatırım ve yenileme, kapasite artışı çalışmalarının güvenlik amaçlı yapıldığını duyuruyor. TEİAŞ’ın İzmit Trafo Merkezi ile bağlantı sağlayan, 35 metrelik elektrik direklerindeki 154 Bin Voltluk yüksek gerilim iletim hatlarının TEİAŞ yatırım çalışması kapsamında yenilenmesi çalışmaları sırasında yasal zorunluluk ve çevre ile halkın ve çalışanların iş güvenliği açısından,  SEDAŞ’ın enerji hatlarını yere indirmesi isteniyor. SEDAŞ planlı kesintilerin koordinasyonunu sağlarken, TEİAŞ’ın yenilenen iletim hattı çalışmaları sırasında, bu hatların altında kalan SEDAŞ’ın  9 metrelik direklerindeki, abonelere elektrik verilen 34 Bin 500 Voltluk orta gerilim ve 400 voltluk alçak gerilim iletkenleri için de çevre ve iş güvenliği için yasal ve zorunlu olarak elektrik kesintileri yapıldığını açıkladı.   SEDAŞ kesinti olacak adresler için www.sedas.com web sayfasından mahalle, cadde ve sokak bilgisi paylaşırken, telefon bilgisi güncel olan ve kaydı bulunan tüketicilere de SMS ile bilgi mesajı gönderiyor.  
 
  
  

Bu habere yorum yapan ilk siz olun!

  • Ad Soyad:

  • Yorum:

  •  

    @name x

  • UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
    e-gazete
    • DERİNCE EKSPRES | Derince ve Körfez'in Sesi - 28 Mart 2024 Manşeti
    ARŞİV
    Derince Nöbetçi Eczaneleri