ÜÇ AYAKTA
YÖNETECEĞİZ

Vatandaşlarla buluşan AK Parti Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Burhan Sakallı, Eskişehir'i merkezi hükümet, büyükşehir belediyesi ve ilçe belediyeler olarak üç güçlü ayakta yöneteceklerini söyledi. 'Biz sadece kent merkezinde değil; Yeşiltepe, Sütlüce, Zincirlikuyu, Fevzi Çakmak demeksizin, nerede ne sorun varsa, mutlaka ama mutlaka çözeceğiz' diyen Sakallı, 'Şehir merkezindeki mahallelerde ne varsa, diğer tüm mahallelerimizde de o hizmetler olacak. Amacımız, şehrimize ve hemşerilerimize hizmet etmek, sorun çözmek ise; bunu başarmak için her yolu deneyeceğiz. Kimsenin gözü arkada kalmasın. Bir tarafta merkezi hükümet, bir tarafta büyükşehir belediyesi ve bir tarafta ilçe belediyesi olarak şehrimiz için çalışacağız. Hep beraber üçlü olsun, güçlü olsun diyoruz' dedi. Gönül belediyeciliği yapacaklarını belirten Sakallı, 'Bunun dışındaki işleri zaten yaparız. Eğer yüreklere dokunabiliyorsak, aynı yola, aynı ufka bakıyorsak bunun dışındakileri zaten yaparız' ifadelerini kullandı.


Sütlüce Mahallesindeki vatandaşlarla da bir araya gelen Sakallı, Yeşiltepe Muhtar Adayı Necmi Hürmetli'yi de ziyaret etti.
***
REKORLA
ALACAĞIZ

İYİ Parti Odunpazarı Belediye Başkan Adayı Salih Karabacak, Yunus Emre Caddesinde esnaf ve halkla kucaklaştı. Odunpazarlının aradığı kadroların İYİ Parti'de olduğunu, kendisine ve belediye meclis üyesi adaylarına çok güvendiğini de söyleyen Salih Karabacak, 'Biz şeffaflık ve liyakatten vazgeçmeyecek, 24 saat halkımızın hizmetinde olacağız. Günü kurtaran değil geleceğe dönük işler yapacağız, kapımızı ardına kadar açıp kimseye tepeden bakmayacağız ve yaptığımız her işin hesabını vereceğiz. Bize inanan halkımızın desteği ve Allah'ın izniyle de bu seçimi rekor bir oyla alacağız' diye konuştu.
***
ÇOK AZ KALDI!

Cumhur İttifakı Odunpazarı Belediye Başkan Adayı AK Partili Volkan Doğan, 31 Mart Yerel Seçim çalışmalarına son sürat devam ediyor. Sokak sokak Odunpazarı'nı gezen Doğan, vatandaşlara projelerini anlatıp, seçimlerde destek istiyor. Daha iyi bir Odunpazarı için gece gündüz çalışacağını belirten Doğan, sosyal medya hesabında yaptığı paylaşımda şu ifadeleri kullandı: 'Emek Mahallesi Kapalı Pazar'da pazar alışverişlerini yapan hemşehrilerimiz ve pazarcı esnafımızla bir araya geldik. Mahallelerimiz için yapacağımız pazar projemizden ve getireceğimiz birçok yenilikten bahsettik. İçiniz rahat olsun, yepyeni bir Odunpazarı'na çok az kaldı!'
***
BU SEÇİM ÖNEMLİ
Odunpazarı Belediye Başkanı Kazım Kurt, Hamamyolu Caddesinde bulunan esnafı ziyaret etti. Ziyaret sırasında 31 Mart 2019'da yapılacak olan yerel seçimlerden ekonomik krize birçok konuda vatandaşlarla sohbet eden Başkan Kurt, 31 Mart'ta gerçekleşecek olan seçimin yerel seçim olduğuna dikkat çekti. Başkan Kurt, 'Yerel seçimler, genel seçimlerden farklıdır. Genel seçimlerde siyasi düşüncene uygun partilere oy verirsin, yerel seçimlerde yapılan hizmetlere oy verirsiniz. Bu seçim Eskişehir için önemli, dikkatli olunmalı' dedi.


Hamamyolu'nun yenilenmesinin ardından caddenin modern bir yapıya kavuştuğunu ifade eden cadde esnafı, bu sayede işlerinin de açıldığını belirtti.
***
KALİTELİ BELEDİYECİLİK

Tepebaşı Belediye Başkanı Ahmet Ataç, kırsal mahalle ziyaretleri kapsamında Tekeciler, Atalantekke ve Atalan Mahalllerinde çok sayıda vatandaş ile bir araya geldi. Başkan Ataç 3 mahallede yaptığı değerlendirmelerde, 'Kırsal Kalkınma Kurulu ve Ulusal Küçükbaş Konseyi çalışmalarını yaygınlaştırmak istiyoruz. Süt Toplama Merkezlerimizin sayısını da artıracağız. Mandıra Evleri de sizlere büyük katkı sağlayacak. Üreticilerimizin hizmetine sunduğumuz Soğuk Hava Depomuz, daha çok üretici tarafından kullanılacak. Kırsal mahalleler, Tepebaşı'nın kaliteli belediyecilik hizmetlerinden eşitçe faydalanmaya devam edecek' şeklinde konuştu.

Tekeciler Mahallesinde Mustafa ve Zeynep İmdat'ın evinde mahalleli kadınlar ile bir araya gelen ataç, soruları yanıtladı.
***
BİR VAAT!

TEPEBAŞI BELEDİYE BAŞKAN ADAYI AHMET ATAÇ:
Kentimize modern, çağdaş, şeffaf bir meydan kazandırıyoruz. Şehrin en önemli merkezlerinden biri olan İstasyon Meydanı, modern mimari ile birleşerek şeffaflığın ve çağdaşlığın simgesi haline gelecek.
***
BİR ADAY!

AK PARTİ İNÖNÜ BELEDİYE BAŞKAN ADAYI KADİR BOZKURT:
MEMLEKET: İNÖNÜ
MESLEK: EĞİTİMCİ
YAŞ: 61
***
BİR TWEET!

Sayın değerli, kıymetli başkanım sevgili Yılmaz Büyükerşen hocam sizi çok seviyorum. iyi ki varsınız. Yaptığınız hizmetleri hep takdir ediyorum. Canım hocam, başkanım sevgilerimle... (DENİZ TOKTAŞ)

Editör: TE Bilisim